Бъди прасе завинаги

В началото ще отбележа , че нямам нищо против ченгетата(не се мазня, а знам че си вършат работата), нямам и нищо против дребните престъпници и те като ченгетата си вършат „работата“.  Обаче от дъното на душата си мразя онея мръсни лайнари, който не крадат от един и двама, а от цял народ…

Днес се гласува закона за електронно следене … и беше приет… Дали това не е началото на края?

Ако искаш да сломиш един народ, то следи всичко, каквото той прави…дори да не го правиш, той ще си мисли че го правиш, ако си го афиширал официално. Ограничи им всички права и свободи, дори навлезте в личното ни пространство…скоро и това ще стане за да не надигат глави овцете. Ще дойдат и паспортите с биометрични данни и чипове(не са нужни чипове в хората, нали паспорта трябва да е винаги с теб…)…

Хората във властта тук в България не разбраха, че тук не е Швейцария, Белгия или някоя друга овча държава и никога няма да бъде, макар да се опитват да ни направят такава.

Аз искам да давам подкуп на ченге за неизползване на предпазния колан в размер на 20 лева, вместо 100 лева и незнам колко точки(например) щом има търсене ще има и предлагане. Не искам обаче да ми правят мониторинг на блога или на скайпа(те дори не успяха да го пробият сами)  и да ми ограничават свободата на словото…нали сме свободна държава. Ако искам ще ходя и ще псувам по улиците хората…свобода на словото… това зависи от всеки и какво гражданско общество кви пет лева…РОБСКО ОБЩЕСТВО искат да създават господата управляващи.

Като ограничат с тези мерки народа за да не може много, много да се „дърви“ представете си какво следва от тук нататък…Ще си правят каквото искат онея прасета в парламента… и не само те ами всички след тях. Абе тука е нямало съборени кули от тайните служби в опит да накарат народа да се сплоти зад кауза… какви са тея тъпи мерки питам Аз?

Браво хванахте онея където изнудваха богаташите да им дадат по 1-2 милиона от техните 50, а какво направихте за народа – ПОДСЛУШВАНЕ, ОГРАНИЧВАНЕ, РЕПРЕСИИ. Браво да ви серем на политиката. Не осъзнахте ли че няма и вас да ви преизбереат хората, ако не обърнете поглед към социална политика на държавата.

…Щото хората нямат к’во да ядат, не защото някой ги е ограбил, а зашото държавата ги е преебала, че не пази интересите им. Защото дедите им са бранили тази държава,а тя накрая им „БЛАГОДАРИ„!!!

Яжте ми клавиатурата господа ПРАСЕТА…Ебати полицейската държава

, , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар