Интеграцията на циганите – Нобелова награда за комунизъм

ЦиганиТази статия е провокирана от последното циганско извращение в тази държава в Дебелт, което няма да получи своето възмездие, докато възмездието не дойде от народа, защото той е доказал, че знае как да раздава възмездия през вековете на заслужилите го.

Най-големият символ на комунизма в България за последните 25 години не е ДС, не е БСП, не са кредитните милионери, не са банковите фалити, не са мутрите, не са нито другите червени грехове.

Има един друг – черен грях. Класически комунизъм, наречен Интеграция, който рязко отхвърля тезата, че за по-кадърния има повече, защото именно той ТРЯБВА да търпи бавноразвиващите се и то не просто като символ на жест, символ на великодушие или символ на свободен избор, на който по дефиниция ни учи демокрацията.

Интеграцията е класическата дефиниция за либерален фашизъм и комунизъм. Щеш, не щеш ще трябва да интегрираш някакви хора, които не искат да се интегрират. Не че дори си длъжен да опитваш според дефиницията за демокрация, защото имаш право на избор – нещо, което ние за съжаление нямаме.

Ние не избираме интеграцията, Аз не избирам интеграцията като задължителна – тя е по желание, а такова отсъства. И отсъства 25 години. Отсъства в България, отсъства и в Европа. Отсъства и в града и в селото. Отсъства при младите и при старите.

Ако подадете ръка на някой, а той продължава да плюе в нея ден след ден – вие поне трябва да сте влюбен в него. Не мисля, че сме чак толкова хлътнали по циганската общност, та да продължаваме да й подаваме ръка след ръка, в която тя да се изхрачи мазно. Не е нормално това да ти се случи в личен план, а дори и влюбен след всичко това в достатъчно количество любовта си отива бавно, но сигурно.

Любовта отсъства. И няма да я видим никога повече, защото любовта е за двама. Ден след ден тя се отдалечава от нас. И не ми пука колко силно ще крещите думите – няма ги чувствата. И не ми пука колко силно разни родоотстъпници ще пренебрегват собствения си род, за да се чувстват модерни европейци – няма да се получи. Няма да се получи, защото всяка любов има своя край… или поне всеки брак по сметка.

Интеграцията на циганите е толкова брутален пример за комунизъм, че всичко останало би трябвало да ви изглежда направо незначително. Милиарди се подаряват на хора, които не заслужават чрез социалната ни система. Та не свалихте ли за това комунизма, за да получава всеки това, което заслужава? Или ако той е циганин може да получава повече? Повече безнаказаност? Повече помощи? Повече юридическа защита? Повече права? Той дори получава повече деца, защото може да планира бъдещето си за разлика от нас, които ще трябва да му го платим.

Всеки циганин знае, че ще продължи да изнасилва деца и баби, ще продължи да граби и безчинства, ще продължи да вилнее и то безнаказано. Нормално е това да го устройва. Би устройвало и вас сигурно на негово място, но не устройва мен днес. Все пак екипа винаги има лидер и поне една шушумига-банкоматчик, който се скатава и нищо не върши. Е, сложете се на мястото на шефа на този екип – ще задържите ли скатавката или не, а дали ще уволните най-добрия си кадър?

Явно не…

Със своята толерантност вие сте по-големи комунисти от най-бесните партийни функционери на БКП – дано си давате сметка за това. Защото хора като вас построиха най-тъмната част на комунизма, която е плашила всички преди 89-та.

Ако не си комунист с наклонности на либерален фашизъм от 21 век, разбирай интегратор на цигани – ти си враг. Ти нямаш думата! Ти нямаш мнението! Плащай к‘вото искаш – те ще решат какво да правят с твоята кървава пот и безсънните ти нощи, с твоите деца и родители, с твоята нация и Родина.

от Хасан Осман Талибан

Ако искаш споделяй – ако ли не купи си пясък, за да си навреш главата в него!
И ей така, за да има нещо хубаво в статията…защото все по-малко остава красотата в България…

, , ,

  1. #1 by Анонимен on декември 11, 2014 - 6:42 pm

    Тъпото е, че това е световна политика и явно нещата зависят повече от народа да се опълчи, защото държавата няма да направи нищо! Един швед ми каза, че на изборите тази година, в Швеция са гласували за националистическата им партия, защото на хората им е дошло до гуша от бежанци! Ясно е, че там е по-различно, но тенденциите по заселвани на чернилки са навсякъде и са преднамерени! Някой някъде ни гласи нещо! Познайте какво!

  2. #2 by Hristomir Ivanov on декември 16, 2014 - 6:54 pm

    Драги принце Тиквеник,

    Оспорвам Вашите интерпретации за вината на комунизма относно интеграцията на циганите.

    Ако вземем научния комунизъм, то трудът и, по специално, физическият труд са издигнати в култ. Идеалното комунистическо общество не търпи паразити. Всекиму според възможностите не означава някой да се скатава, понеже го мързи.

    Ако вземем режимите в Източна Европа 1944 – 1989, наречени крайно погрешно ту комунистически, ту социалистически, то и там скатавката не минавашене. По-специално, у нас циганите работеха и учеха. После дойдоха либералните ценности, постановяващи забраната за задължителен труд. Допреди това по-учените цигани добиваха майсторски разряди в СВ и КЕЧ, по-неучените виждаха що е труд и после си го практикуваха по строежите, в промишлеността и в селското стопанство.

    Разбира се и преди и сега имаше и ученолюбиви цигани с добри професии и образование. Но те, за съжаление, са много малко и въобще не могат да се отнесат към цялостната циганска картинка.

    Но да завърша – не ни е виновен комунизмът (каквото и да влагаме в това понятие), а доминиращата парадигма на либералната демокрация.

  3. #3 by Ради Панайотов, гр. Шумен on март 8, 2015 - 11:25 pm

    Точка номер ЕДНО на световната политика е намаляване на населението на земята. Горното е илюстрация на един от начините. Всичко друго е следствие.

Вашият коментар