България – ку*вата на Европа

Ние сме готови да дадем всичко за кожено палто, златни обеци, куп джунджурийки и екскурзия в Гърция, че и ние да видим свят и да се фукаме на приятелите на село. Да ние сме от село, но сме амбициозни като тепърва прохождаща чалга певица, която като я питат „Какво правиш?“, а тя отговаря „Всичко за пари!“.

Курвите на ЕСНакрая ще свършим като всяка курва – с обещание за развод, с шепи пълни с мечти, размазан от сълзи грим и кофти репутация, но със спомени, спомени и съмнения, какво сме направили и къде сме сгрешили. И като всяка курва няма да си извадим грам поука от това, а ще продължим по старому със следващия чичко-паричко, който ни обещава да ни накара да се почувстваме „бели” хора.

Шорткъти към Рая няма. Ако имаше все щяха да изтекат да знаете – хората правят всичко за слава и пари. За жалост обаче ние си мислим, че ако сме послушни на новите си евротъпкачи ще получим лесно нещо, което не заслужаваме. Най-странното в този случай е внезапното сравнение, което изплува в главата ми със СССР – тогава слушахме и получавахме. Днес евролюбците слушат Европа, ама не получават или получават жалки изпросени подаяния. А още по-странно е, че това слушане се подкрепя от най, ама най-върлите антикомунисти. Всъщност това ги прави същите като комунистите – роби.

А я си представете, че селската курва се научи да чете. Да, не става бързо, но става. Представете си, че се научи да работи с компютър и си даде сметка, че пътят е по-важен от целта. А какво се случва с един новобогаташ например – той не знае какво да прави, защото не е развил културата, която е нужна, за да управлява парите си и често бързо претърпява крах.

Проблема на всичко евролюбци е, че си представят България като независима кариеристка. Истината обаче, за която самите те не си дават сметка е, че ние сме грозната селска учебна секс карабина на всеки мръсен циганин, който е решил, че трябва да си изкара комплекса.

И това е така, защото ние сме дори по-комплексирани от него, защото не знаем, че можем да ударим по масата и да кажем „Това не!“. Крайно време е да се научим да казваме не на евротъпанарите, защото мен лично вече ме боли задника да ме чукат, вас не ви ли? Или ви харесва? Сигурно вече се питате защо курва, а не проститутка? Проститутката си знае цената – Сърбия е проститутка,защото умее да балансира между великите сили и да върти клиентите, ние сме си курви…нищо повече.

Ние сме малката сексопродавачка, попаднала в голямата сладкарница на европейския мол. Тръшкаме се. Гледаме витрините и искаме това, това, това и онова и другото, не знаем защо, но ги искаме. Мислим си, че не ни личи, че сме селското помагало в час по секуално обучение (европейско нали). Напротив, личи ни та трака. Най-тъпите курви са тези, които се имат за умни.

Те са и най-чест повод за подигравка и гавра. Това сме си поръчали по радиото и това ни пускат. Жалко е, че не го съзнаваме. Наистина е жалко, но нали сме голямото добро утро, нищо, че не знаем малкото име на Бетовен, а камо ли оригиналното име на химна на Европа(Ще ви спестя търсенето в Google – 9-та симфония на Бетовен в аранжимент на великия Караян, който между другото е член на Нацистката партия и се е дипломирал с изпълнение на произведение на Панчо Владигеров – това знаехте ли го ;)).

Аз казах НЕ!

Аз казах НЕ!

За кое ме е яд? Яд ме е за много неща, но в този контекст ме е яд, че на народа му сложиха каруца, която да дърпа с обещание за жито в края на пътя. Така пак ни излъгаха да чакаме и да се надяваме, да чакаме и да се надяваме, да чакаме и да се надяваме …за уж по-светлото ни бъдеще.

Изразете свободно позицията си, когато не сте съгласни!

Ако не се научим да казваме не ще си останем малката селска курва на Европа. Не знам за вас, но аз искам да гледам звездите, но не с разкрачени крака…

От Ленард НИмой

П.с. Материалът е провокиран от поредното извращение, за което преди 10-20 години и дума не можеше да става и което ще откриете узаконяване на кръвосмешението в 3 европейски държави, ако подкрепяте това нещо, то не виждам смисъл по какъвто и начин да имам нещо общо с вас. Майната й на религията, аз може да съм атеист, но съм човек по дяволите.

, , ,

  1. #1 by seabank on юли 31, 2013 - 12:14 am

    Ако не се научим да казваме не ще си останем малката селска курва на Европа.

  2. #2 by Анонимен on октомври 23, 2013 - 10:01 am

    ти пич май се мислиш за много умен, не, че не си прав, ама си по-арогантен и безочлив и от най-долните селски типове. Гласа на разума не говори „по селски“, приятелю.

    • #3 by tikvenik on октомври 23, 2013 - 11:09 am

      Интелигентните хора наричат простотията – висша форма на самоирония. Ако не разбираш за какво говоря – не играй тази игра 😉

      • #4 by Зелник on април 25, 2017 - 1:38 pm

        Драги „тиквеник“, това за интелегентните хора и простотията си е пълна простотия…защото няма такава самоирония….Нормалните хора казват на твоето писание – логорея – а на примера ти с интелигентните хора – заблуда и фалшифициране на истината.

      • #5 by tikvenik on май 18, 2017 - 6:43 pm

        Логореята, драги Зелник, е да отричаш очевидното и да си мислиш, че света е розов докато край теб летят лайна…и най-обичам ‘ора имащи се интелигенция. Както каза един мой преподавател, а по-късно и съдружник преди няколко години – не избираш дали си интелигенция, обществото те прави такава…

  3. #6 by Анонимен on април 26, 2016 - 11:12 pm

    Май по-важното е че е прав , а за какьв се мисли си е негов проблем! А ти като си по-умен , дай алтернатива , че от голи критици ми е писнал х..я 🙂

Вашият коментар