За мен

Здрасти, аз съм хейтър на свободна практика и обичам да казвам истината в очите, тъй като не мога да я кажа на всеки поотделно съм си направил блог 🙂

Аз не съм блогър, търсещ аудитория с висок социален статус, не търся потребители банкери, адвокати и журналисти, предпочитам обикновени, но истински хора – чистачи, пастири, продавачи на плод и зеленчук – просто те ми допадат повече.

Има много блогъри в интернет, пишещи как са пръднали днес – аз не съм от тях.

Има много блогъри, които ви учат как да живеете своя живот – и от тях не съм, поне се старая.

Аз съм блогър на бедните, онеправданите, гневните, тъпканите, отритнатите. Не съм следващия премиер (то само аз не бях), нито пък следващия месия.

Аз съм един обикновен човек.

Авторът на този сайт не носи никаква отговорност за действията на потребителите, причинени трайни и нетрайни физически или морални щети,както и настъпили форсмажорни обстоятелства вследствие използването на информацията от настоящият блог. Това го дописвам допълнително, че не мога да нося отговорност, поне не толкова голяма.

И както предполагам знаете всичко публикувано в блога с практическа насоченост е само за изследователски и образователни цели. Всички материали в блога са авторски, освен, когато това не е упоменато – строго забранено е копирането на материали от него без позоваването на източника с активен линк.

Можете да ме откриете в моите:

И тъй като ми писна от онея боклуци БТВ, които нищо не знаят за хейтърите ви оставям едно интервю с мен (не исках да го правя, но явно се налага).

  1. #1 by Dimitar Avramov on май 23, 2009 - 10:41 am

    Здравей,

    Димитър АВрамов съм, собственикът на FColorb.bg. Поздравявам те за СТРАХОТНАТА статия за лицемерието на хората. Така е! Google казват Don’t Be Evel, а в същото време са нещо като „Evel Empire“, която иска да заграби максимално от уеб пазара и всички да се съобразяват с нея.

    Благодаря, че си споенал статията в блога ни. Ще се радвам ако решиш да си партнираме по какъвто и да е начин, включително да имаш хостинг при нас и/или да се част от Affilaite програмата ни.

    Поздрави с уважение
    Димитър

  2. #2 by tikvenik on май 24, 2009 - 6:40 pm

    Мерси много за добрите думи, ще помисля по въпроса и евентуално може и да си сътрудничим за в бъдеще.

  3. #3 by Jotter on септември 30, 2009 - 2:35 pm

    Абе вие да не мислите, че САМО google иска да си хапне парченце от вкусния Тиквеник….ако им го дадеш 🙂 на другите – кви бяха там….Microsoft & Yahooooo – дали щяха да се офлянкват?????? или облизват??????
    Аз обичам Евил кейк.