Йонизация – еротичен разказ

Бяха близки. Той беше от онези на пръв поглед идеални мъже. Точно затова тя не го искаше за себе си. Не бе го виждала отдавна, защото не му позволяваше да я търси. Една вечер тя усети нужда да поговори точно с него и го покани в дома си. Беше добър събеседник – слушаше я и попиваше, мислеха доста еднакво, но когато не се съгласяваше с нея, беше безскрупулен и способен да я накара да изпадне в покорно мълчание.

Домът й бе спретнат и още от прага се усещаше уют – онзи същия уют, който тя му създаваше само с присъствието си. В дневната ухаеше на нещо със сигурност вкусно и някак усещаше, че все едно е бил там и преди. Пиеха вино в огромни чаши, а вечерята стремително намаляваше. Бе добра домакиня – на храната, както на всичко останало, тя обичаше да се наслаждава и стана, за да приготви още.

Остави го сам на кръглата маса и застана до плота. Беше с гръб към него, когато усети внезапно изтръпване от тила си чак до петите. Видя как кожата на ръцете й настръхва и забави рязането с острия нож. Мисълта, че в момента той изпива тайно всяка извивка на дупето й с очи, я накара да се стресне и да потръпне едновременно! Беше облечена непретенциозно – с потник и удобен тънък клин. Не посмя да се обърне и да го погледне, чувайки се да казва на висок глас „Ела веднага зад мен!”.секси еротичен разказ

В ръцете й беше ножът. Едната му ръка сграбчи дупето й, другата се прокара точно през мястото, където бельото й бе най-впито в нея и средният му пръст остана притиснат там… Тя не можеше да повярва колко бързо почувства приток на силна влага и коленете й омекнаха. Все така с гръб към него и лишена от всякаква мисъл, тя остави инстинкта да движи тялото й. Ръката й нахлу в слиповете му, сграбчи неудържимо втвърдения му член и преди и двамата да се усетят, той изпълни всеки хлъзгав сантиметър от вагината й и се притисна докрай в нея! Последва стон и сдържан дъх… Пет секунди опит за осъзнаване.

Ръцете му, макар и силни, докосваха адски нежно. Хвана китките й, накара я да остави ножа и сложи дланите й върху дупето, а своите върху нейните. Разтвори го. Стоеше притиснат в нея все така неподвижно. Разпъна с хъс деколтето на потника й и разголи малките й стегнати гърди. Когато се увери, че идеално изпълват ръцете му, ги сграбчи и се засили за втори тласък в нея. Беше мощно! Наведе тялото й напред, тя вкопчи ръце в шкафа над главата си и започна да чува бързи и чести пошляпвания по дупето си. Беше непоносимо – всеки тласък бе близък до оргазъм за нея. Чуваше тежкото му дишане в ухото си и влажното нахлуване на твърдия му член в себе си.

Усети, че той скоро ще изригне, но не й пукаше – просто искаше да има контрол над това. Изправи гърбът си, долепи се до гърдите му и го накара да затихне за малко. Той последва желанието й и се остави. Беше все така в нея. Тя „сграбчваше” члена му само с дупето си, притискаше го навътре в себе си и го отпускаше плавно. Да, правеше му нещо като свирка с малката си лакома вагина!

Бавно и умопобъркващо го всмукваше навътре в себе си и сякаш с вакуум приканваше лека-полека напиращата му сперма. Тя го остави на последния му бърз порив към върха, когато усети как няколко бързи конвулсии присвиват корема й в оргазъм и се усети невъобразимо мокра между краката… мокра, а всъщност изпълнена с топлата му сперма..

От усмихнатото тъжно момиче с дългите крака

 
п.с. Песен няма, защото YouTube са педали и са свалили куп музика, че бедните изпълнители нямат пари за нов частен самолет…

,

 1. #1 by man0l on октомври 15, 2014 - 12:09 pm

  Tasty! Ако Fiore е срамежливата авторка с дългите крака, каня я на вечеря 😀 Имаме да режем зеленчуци 😉

  Ако не е – мал шанс 😀

  П.П. Интересно е как женската мисъл тече около добрият вкус и естетиката. Ако мъж пише, щеше да е чист порно разказ и жената щеше да е с големи цици 😀

  • #2 by tikvenik on октомври 15, 2014 - 8:13 pm

   Никой не знае кои са жените публикували разказите тук…това е условието им…но не позна…Btw доста дискриминационно – явно не помниш моите такива разкази…то не е до това дали си мъж или не, а до стил 😉

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s