Ако четеш това, значи съм мъртъв!

За много години боклуци! Хейт за вас и през новата 2013 година! Оригинално за цялото оркестър! И да… това не е моето предсмъртно писмо, това е вашето предсмъртно писмо!

Това е статия, която ще напиша вбесен от импотентността на родното блог пространство – факт е, че вероятно ще я потвърдя и самият аз. Ако е така, не пропускайте да ме хейтнете на телефон 0900-hate-me-now само 300 марки в минута.

Истината е, че от около 2 месеца не открих нито грам мисъл, нито грам смислен аргумент в блог пространството, поне не от всичкия CRAP дето прочетох. Винаги естествено може да съм пропуснал нещо, но… едва ли…

Блогването у нас сякаш се е превърнало в нещо като няк‘во шибано сектантство. Всеки хвърля един куп глупости, защото вярва в тях, а не защото към това го води разума. Скоро прочетох в „Лицекнигата“ репликата на един пич за позитивното мислене, която обаче съотнесох към доста от своя свят и в случая конкретно към блогърството – „Позитивното мислене е култ и е всичко друго, но не и мислене!“ Ами прав е човека. То не търси аргументи, то пропагандира на принципа на Солипсизма.

Ама толкова тъпотии изчетох верно, че нямаше как да не ги хейтна. Ама то не бяха нелепи и буквално лъжливи доводи в контекста на референдума, то не бяха идиотски анализи, то не бяха индивидуалисти, кукуригута и арт чикирикита – напълни се с умопобъркани в тая държава, а мислех, че съм само аз. Баси, сигурно завиждам…Самоубийство

Все пак донякъде уважавам опитите на някои блогъри да бъдат полезни, когато нямаш какво да напишеш, напиши нещо, което е скучно. Не уважавам обаче порното с животни в големите сайтове, не заради друго, ама какво ме интересува любовната история на Бай Евтим – аз харесвам гонзо.

Като за капак на всичко ме обвиниха, че се правя на модерен и за това съм хейтър. Алооо, вижте от кога е този блог – може да ме наричате доайен дори, а не някакъв трол с големи амбиции в политиката. Не съм модерен драги овчари, аз съм ретро, просто не съм сменял модата, че съм леко бавен.

И освен всичко останало по примера на неизвестен типичен блогър от квартал на средната класа ще се оплача, че съм болен, че мацката от работа, по която тайно въздишам не ми пуска и освен всичко задника ми се е обринал… а да и мисля и утре да ида на кафе, ама айде за това отделен пост ще напиша, че там толкова много детайли има, че как ще го събера на едно място.

А сега е вашия момент да отворите своя смотан блог и да създадете поредната порция изнасилена любовна лирика, породена от липсата на достъп до порно на и да я посветите на пердето в хола.

Happy fuckin’ year!

от вашия следващ  Премиер

, , , , ,

 1. #1 by Boyko Nikolov on януари 8, 2013 - 1:26 am

  Да, наистина ме изпревари с този пост. Каза това, което и аз си мисля и исках да кажа, но все не намирах или правилните думи или необходимото време или правилното място. Евала за поста! Както обичам често да казвам в работата на колегите – „Нека на вън вали, да изтрепе всички боклуци“ 🙂

 2. #2 by Рая on януари 17, 2013 - 10:09 am

  Новия блог на английски ли ще е ?

  • #3 by tikvenik on януари 17, 2013 - 10:42 am

   Не, на български. Искаш ли да пишеш в него, търсим си колумнисти 😛

   • #4 by Рая on януари 17, 2013 - 11:46 am

    Супер! Искам! 🙂 Много!

   • #5 by tikvenik on януари 17, 2013 - 12:04 pm

    OK, ще се свържа с теб преди като пуснем проекта 😉

   • #6 by Рая on януари 17, 2013 - 2:10 pm

    Ще чакам 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s