Музикална прогноза за времето в България

Тези дни бяхме подложени на всякакви природни катаклизми и на мен ми писна от едно и също в СОЦ мрежите, та реших и аз да се включа в опита за правене на рейтинг от страх. Днес ще обобщим информацията от последната седмица и макар да не съм забавен като плешивия метеоролог на БТВ (те вече си знаят – ваш’та мама), то се надявам да ви развеселя поне малко.

Седмицата започна с интензивно разместване на земните пластове. По една или друга причина се оказа, че това се случва около Перник, където вече се дава награда за главата на „Рихтер“. Скоро след като един друг мой „любимец“ ББ посети града със своята PR паплач и се оправда със знаковото „Ние го хващаме тоя Рихтер, те го пускат“, то официално издирването му се прекрати.

Все пак отделни паравоенни формирования продължиха да го издирват с цел раздаване на прочутото винкел-правосъдие. Ситуацията може да се обобщи и с реципрочната стойност на долната песен, където нещата с Ленчето определено се развиват твърде бързо:


И докато трусовете подпомагаха танците в кръчмата, то в крайна сметка се случи още нещо, което даде нов заряд на седмицата в лицето на купесто-дъждовните облаци от запад. Стегнахме се и приехме и това стойчески, като се облегнахме на дълбоката аргументация на късния мутренски поп-фолк и един от неговите пионери Руси Русев:

След като еуфорията от клатенето с лед и лимон премина се оказа, че природата все още не е приключила своя монолог и се оказахме изправени пред сериозни промени в атмосферното налягане, които доведоха до скоростно разместване на въздушните маси т.е. :

И нека аз бъда единствения, който ще ви каже няма да има повече силни земетресения, ако сгреша приемам всякакъв хейт и оплюване безропотно.

Минчо Изпразников

, , , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s