120 секунди

Влезе в бара. Седна. Поръча 4 големи уискита. След минута те вече го чакаха на бара. Плати на бармана и изпи на екс първото. Остави чашата. Изпи второто. Третото. Запали цигара. Дръпна бързо и нервно. Алкохола започна да действа. Поръча си сода. Плати и нея. Изпи я на един дъх. Посегна и отпи бавно от четвъртото уиски. Дръпна още от вече преполовената цигара.

Рязко се изправи и заби един юмрук в лицето на човека до него. Той се строполи. Негов приятел се приближи и го удари с бутилка в главата. Той се олюля, но взе и последното уиски, което изпи и запрати чашата по нападателя. Настана суматоха. В бара вече летяха столове, чаши и бутилки. По пода се виждаше локва кръв.

Той изтича през вратата ритайки я с крак. Започна да тича като обезумял по улицата. Бързо. По-бързо. Блъсна се в една паркирана кола. Ритна поредния казан за боклук на тротоара. Продължаваше да тича. Видя някакви хора. Удари един от тях и продължи да тича. Пресече кръстовище. Напсуваха го поне 100 пъти.

Стигна до заложна къща. Изкара пистолет. Стреля два пъти по посока на служителя. Той шокиран се скри зад тезгяха. Човекът разбил витрината нахлу вътре и започна да граби злато с едната си ръка. С другата продължаваше да стреля по посока на служителя. Оня отдавна беше напуснал помещението през задната врата, но изстрелите не секваха. Презареди.

Излезе на улицата и продължи да тича. Видя как полицията се показа зад ъгъла. Те включиха сирените. Заприиждаха още куки. Започна престрелка. Успя да уцели първата патрулка няколко пъти. От там му отвърнаха с шумна стрелба. Скоро пътят му беше блокиран от още няколко коли на полицията.

Той се скри зад една будка. Изненадващо там се оказа младо момиче. Красива. Секси. Хвана я за ръка и я изправи. Хвана я за косата и я целуна грубо. След това и заби един шамар. Изхвърли я от своето прикритие и гледаше как тя тича бясно към полицаите. Простреля я в гърба. Престрелката продължи.

Отново презареди. Един от полицаите го рани в крака. Той го върна на ухото на колегата му. Следващия куршум дойде някъде от горе. Облян от пот се срина на колене . Падна в собствената си кръв. Умря.

от Един Дваж Трипътиев

,

  1. #1 by Ирина on май 23, 2012 - 4:56 pm

    Яяяя колко лесно можеш да сложиш край на живота си 🙂 Бързо лесно и просто – само 4 уискита и един пистолет ти трябват :)))))) А да и 120 секунди!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s