Пияни мечки в гората

Виното свърши. Нощта бе към своя край, а всички бяха изпопадали по гладкия под. Наоколо цареше алкохолно-социален хаос в своя пълен пост-автентичен етап. Масата беше разхвърляна. В полу-изядената салата си личаха няколко фаса и две вилици, попаднали там сякаш отнесени от Ел Ниньо.

Три кутии цигари шипка разпръснати по пода напомняха за гъстата мъгла, която се стелеше в помещението. Двама от гостите се бяха разположили върху разгъваеми фотьойли, а трети беше полу-припаднал на табуретка. Виждаха се няколко изоставени линии амфетамини върху гърба на чиния, които явно не бяха от най-добрите на пазара. Общо осем души лежаха мъртви или пияни, разхвърляни из стаята в една невъобразима сама по себе си конфигурация.

Деветия пиеше от виното. Изправи се отиде и издруса 2 линии от чинията. Не усети нищо. Строполи се на пода и самоволно се подпъхна под масата. Останаха да стърчат само окапаните му с вино и салата чорапи. Пълна агония. Момичето, което лежеше в средата на стаята почти усети как нещо проигра по десния и крак… Беше той – изнасилвачът. Нирвана гърмеше все така монотонно, но песента се смени и започна нова.

Тя не успя да реагира, но усети палавите му ръце да обхождат долната част на тялото й. Всъщност беше безпомощна. Сякаш сънуваше. Не беше в състояния да реагира. Изнасилвачът продължаваше методично да я обхожда с лепкавите си слузести пръсти. Ръката му се подпъхна под полата й и изхлузи бикините й.

Той също беше пил и му беше трудно да координира в пълна степен движенията си, но някак успяваше. Тя лежеше безпомощна със запретната пола на пода. Той бавно си разкопча ципа и си го извади…

от Цицоман Несретников

, , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s