Синдрома „толераст“ или как и народа стана тълпа от евро проститутки – операция „Прасе“

Винаги съм мислил, че в начина на мислене на човека трябва да има някакви приоритети. В неговите мечти, идеали и цели да има структурираност, ако не друга, поне тази от пирамидата на потребностите на Ейбрахам Маслоу. В последно време обаче все повече неща от моя живот ме карат да се замисля върху потребностите на своя народ.

Народът е измислил една мъдрост, която гласи „На гол тумбак, чифте пищови”, често използвана в контекста на лудостта на хората, асоциирана с изкривяването на техния бит, до странни нелогични нива. Все пак примерите в България през последно време започнаха да стават стряскащо много. След като на изборите телевизора и неговата пропаганда победи гладния телевизионен зрител и неговия празен хладилник (моето мнение е, че след като ГЕРБ купуваха гласове в Пловдив за 80лева бройката и покрай неуредиците около изборите, които станаха антоним на прозрачността в демократичния процес, то това е малко спорно), то нещата станаха колосални, но имаше още място…

Сред най-новите каузи на хората са за спасяването на уличните кучета. Да същите онези, които удавиха 6 годишно дете, но ги оставиха живи, защото не било хуманно да ги обесят, както щеше да стане с човек, в някоя държава със смъртно наказания, например Беларус. Да същите онези, които изядоха краката на една 70-80 годишна баба до коленете. Същите онези, които хапят вашите деца всеки божи ден или ги карат да заобикалят през улицата, където ги блъскат автомобили. И това обаче не стигаше.

Най-новата кауза е да се спасяват прасета. Не ни стигат 240 прасета в парламента, не ни стигат всички мутри, рекетьори и прочие свине, та решихме да посегнем и на обикновеното прасе. Като дете, част от асоциацията ми за Коледа не бяха толкова подаръците, а коленето на прасе на село с дядо и цялото семейство, което намира един чудесен повод да се събере и направи равносметка на изминалата година, украсена с топящи се в устата свински мезета, вино с лимонада и странджанско дядо по оригинална рецепта.

Днес ситуацията е различна. Ако не искаш да пречиш или просто си страхливец да кажеш истината в очите, то трябва:

 1. Уличните псета да те хапят, а ти учтиво да заголиш крак, за да те боли повече и да хване добре беса, който евентуално те пренасят.
 2. Да не колиш прасета, а да караш на шишарки, авокадо и кокаин
 3. Да не протестираш, за това, че децата у нас умират, докато спасяваме животни
 4. Да не ти пука, че циганите пият кръв от костенурки от застрашени видове, но да искаш да опазиш червеите, които рибарите ползват за стръв
 5. Да си мълчиш, кой ти откраднал вещ, защото ще бъдеш обвинен в расизъм
 6. Да си поне малко уравновесен, за да не вземеш автомат и да изскочиш по улиците, за да избиеш всичката тая гад, дето подкрепя тази лудост

Ако не си от горните, то вероятно не си в България, страната на толерастите. Имигрирал си отдавна, нищо че миеш чинии на хора с три пъти по-ниско IQ от теб… явно на теб ти е по-добре така, защото си нямал сили да се бориш. Ние, които живеем и ще умрем в тази наша родина България обаче започваме да побесняваме. Започваме да стискаме зъби и венци, от които потича кръв, нашата собствена, не на куче, прасе или депутат. Очаквам в най-скоро време всички да са вегетарианци (соеви бастуни), мелези с неясно етническо самосъзнание, евро проститутки, такава, каквато ни е държавата, такъв става и народа.

Скоро разсъждавах над таргет групите на подобни каузи. Стигнах до извода, че в тяхното ядро са:

 1. Кариеристки без редовен полов живот или т.нар. недоклатени или фригидни
 2. Мъже с проблеми при общуване с жени, които опитват да се внедрят и уредят със секс или т.нар. путкопоклонници
 3. Хомосексуалисти и от двата пола, които толкова много държат да са различни (вече са го доказали със сексуалната си ориентация), че биха направили всичко, само и само да не са 1 от 7 млрд. обикновени хора.
 4. Тийнейджъри с комплекс за малоценност а.к.а. емота, гошовци, митковци и т.н.
 5. Политически ПР, преместващи фокуса на общественото внимание, не без подкрепата на медиите, които са доказали своята ефективност у нас при подобни казуси

Не считам опазването на прасетата за сериозна кауза, не считам за такава и опазването на глутниците чакали по софийските улици, нападащи деца. Бъдете смели и кажете цялата истина, не бъдете страхливци, страхуващи се от това, какво един или друг ще си помисли за вас, защото мислите като хора, а не като животни.

В крайна сметка обществото ни изживява онанистичен катарзис и рано или късно ще се стигне до неговия колапс. Спрете да преследвате такива каузи, впрегнете усилията си в нещо, ориентирано към хората, в нещо, което ще ви покаже тяхната усмивка, тяхната надежда за утрешния ден, тяхната благодарност в очите, тяхното „Благодаря”.

Докато едни хора спасяват животни, а други се опитват да спасяват деца мисля, че място за сравнение няма. И ви призовавам с цялото си сърце, нека имаме приоритети, нека бъдем разумни и мислещи същества, нека бъдем първо хора, а не хлъзгави модерни толерасти.

Нека за Коледа си подарим едно спасено дете, а не едно спасено прасе.

от Хейтър Гаден Мазен

, , ,

 1. #1 by tutankhamon661 on декември 30, 2011 - 1:22 am

  У нас всичко е криворазбрано.
  Например имам няколко постинга заради многобройните ухапвания от кучета – не само бездомни.
  Извървя се цяла държава от коментиращи да ми обяснява колко невинни били милите питбулчета и ротвайлери.
  Ясно – стопаните също носят вина.
  Но да твърдиш, че прекият извършител е невинен, минава всякакви граници на плиткоумието.
  Когато бях малък, едно куче ухапа баща ми. Това, че ни провали киното, е най-малкият проблем. Странното е, че стопанката не се скара на помияра, а направи забележка на баща ми, че го бил стреснал, нареждайки се на опашката за павилиона точно зад въпросната жена. Представяш ли си наглост? Е, сега да се случи, тази тиква поне един шамар ще изяде.

  Направо ми е любимо някой да говори за липса на толерантност към хомосексуалисти или цигани. Каква липса, бе? Та нали виждам, че винаги става на тяхното.
  Ама това е – прост народ!
  И за турците верига правиха. Защо?!!
  Една жена разказа, че в Токио имало джамия, но извън нея не се чува нито звук. Случи ли се, веднага ще има напълно законови санкции за молещите се. А тук викат „фюрер, Хитлер, Болен и т.н.“
  Баси гъзоблизците! Цивилизовани били. Точно обратното е, защото никъде по света малцинствата не си позволяват подобни своеволия.
  Ама някои си мислят, че в Америка все още има плантации с роби.

 2. #2 by Bylgarin on ноември 9, 2012 - 2:28 pm

  Хейтър Гаден Мазен
  „Тийнейджъри с комплекс за малоценност а.к.а. емота, гошовци, митковци и т.н.“

  Да ти еба путката майчина и на пумяра долен, от хиляда имена сложи най-българските, що не сложи „толерастки имена“ Ивона, Емануела, лимон, ябълка…..?
  Драскачи, малки спамачи!

  относно статията БРАВО!

  • #3 by tikvenik on ноември 10, 2012 - 9:30 pm

   Самият аз съм Димитър…просто идеята беше да напомпя асоциацията…да го духаш….и мерси за добрите отзиви 😀

 3. #4 by Not named person on май 13, 2016 - 11:15 pm

  Статията е писана 2011, сега сме 2016. Е доказа се, че толерастията не е български патент. Цялата западна цивилизация страда от тази болест. Токио са в по ранен стадии на заболяването. Засега може и да не търпат напеви, но живот и здраве до стотина години и тях ще ги ебат, ако никой не сложи край на тази толераска лудост. Путкопоклонниците на английски им викат manginas(man и vagina). И може да са жалки, но са страшни. Много свестни мъже са яли бой от тая сган.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s