Порно интервю с Анонимен потребител на Facebook – честно и истинско

Както много пъти съм изтъквал, моят блог не е за „звезди“, той е за обикновени хора за какъвто се считам и аз самия. Този уикенд ми хрумна шашавата идея да каня познати за интервюта на най-различна тематика. Първото интервю се върти около порното, тъй като то още се възприема като табу, макар явно и неявно да се набутва в главите на децата сякаш от все по-ранна възраст. Интервюто се посвещава на всички посетители на този блог за ключовата дума порно.

Днес съм интервюирал един момък от Facebook, известен със своето име и сериозното си онлайн присъствие в социалните мрежи, чието име няма да ви кажа :P. Определящ себе си като млад, красив, богат, атлетичен, който си търси куче, той е IT консултат и експерт в социалните мрежи с афинитет към приятното в живота. Ето и нашето интервю:

Тиквеник: Не мислиш ли, че порното се превръща в отделна субкултура и присъства прекалено често в живота ни, че дори и в нашия бит.

FB user: През последните 30 години, порно индустрията е претърпяла сериозна метаморфоза. От неудобна и почти забранена за обществото тема, към днешно време се е превърнала в съвсем открика и откровена тема.

12% сайтовете в света са порнографски. В света има общо над 26 милиона порносайта.Онлайн порноиндустрията прави по 3000 долара на секунда.

Във всяка една секунда 28 258 чифта очи гледа порно в нета. – или иначе казано, докато четете това, същите тези 28 258 лъскат шпагата или въртят бясно скрола.

40 милиона американци са редовни посетители на такива сайтове. Един от всеки 3 посетители в САЩ е жена, като някак си излиза,че жените в САЩ не са толкова консервативни колко сме ги смятали някога.

25% от всички запитвания в търсачките са свързани с порно. Това са 68 милиона търсения на ден. – + теб, това прави 68млн. и 1

35% от всички даунлоудвания са свързани с порно

Средностатистическия индивид днес гледа порно за първи път  на 11 години.

Безспорно порно индустрията се е превърнала не само в субкултура от сексуалната култура, но и се оказва,че при много хора може да се каже,че е част от живота.  В България все повече и повече подрастващите си отварят очите за порното и все по-често може да намерите собствени изяви на хора търсещи малко слава или просто за да станат скандални, домашни аматьорски и изпълнения. Не е трудно да се установи това. Има ред порно портали за онлайн клипове където е достатъчно да напишете „Bulgarian“и не само,че ще ви се изсипят десетки родни клипове, а туко виж, сте разпознали съседката 😉

За съжаление много хора до толкова прекаляват с порното, че започват да търсят това което виждат в него и в реалният живот. Това автоматично увеличава критериите им за партньори и намаля шанса им да нормален полов живот. Разбирате,че никога няма да си легнете с красавица и майсторка или с полов атлет с огромни размери каквито гледате по филмите. Много не осъзнават това и вредят до голяма степен на своите връзки,тъй като всичко което виждат в порното се опитват да го пренесат в леглото с половинката.  Прекалените очаквания и изисквания не само,че могат да бъдат комични и почти смехотворни,но и  голям риск за здравето на една връзка. Няма как мъж да хване приятелката си и без да са го правили преди и дори обсъждали, да се опита да й го набие анално или да свърши в устата и без дори да предупреди, защото просто така е гледал по филмите и това много го е възбудило.

От друга страна,дамите  търсят добре сложени атлетични,надарени и издръжливи партньори като същевременно бъркат представата с това което в действителност търсят (любов,приятелство,подкрепа) и накрая както в повечето случай или остават излъгани или се самозалъгват,че точно това са търсели. В стремежа да се задоволява първичното и инстинктите си, търсейки различното и разнообразното повечето хора до такава степен се закопават в порното в най-различните му разклонения,че забравят основното и най-главно в любовта и секса.
Тиквеник: Защо потреблението на порно в световен мащаб нараства? Нарастват ли печалбите, потребители и разширяват ли се таргет(целеви) групите?

FB user: Според  официалната статитика за 2005 година, годишните приходи за порно индустрията е следната: $57млрд. Долара за целия свят, повече от всички професионални футболни,баскетболни и бейзболни трансфери.

Приходи за САЩ – $12млрд., надминава комбинирите приходи на ABC,CBS и NBC като само за:

 • Филми – $20 млрд.
 • Списания – $7.5 млрд.
 • Кабелна ТВ – $2.5 млрд.
 • Интернет – $2.5 млрд.
 • CD/DVD – $1.5 млрд.

$2.5 от общо $12-те млрд.  приходи на САЩ от порноиндустрията са реализирани през Интернет. 12% от всички сайтове са порнографски.
От всички числа можем всеки един да си направи извода,че цифрите нарастват и ще продължават да нарастват.Защо? Защото в съвременното ни общество, човека е твърде зает, за да флиртрува, да ухажва, да изучава и експериментира. Забързаното ни ежеднвение притиска човека чисто и просто да разпусне с една ножка или един скреч на бързо по време на работа,преди работа или след работа. Пести време, усилия,време и нерви. Отдавна е установено пристрастяване към порното, а хората именно към това все по-често го правят. Порното е удобно по всяко време и място независимо от нищо. Станали сме мързеливи и страхливи да спечелим партньор в леглото си или да си поискаме, а някой вече нямат и самочувствие да го правят.

Тиквеник: Три фактора, които са ключови за днешното разпространение на порно според теб?

FB user: Самоединение, свобода на фантазиите, винаги под ръка.

Тиквеник: Какво е бъдещето на порното?

FB user: Изглежда все  пак ще го има и след края на света. Американската филмова компания Pink Visual, която се занимава с порно индустрия, е взела превантивни мерки срещу Апокалипсиса през 2012 г. Ръководството е вложило милиони долари за построяването на свой бункер, където еротичните ленти ще продължат да се снимат дори и след края на света.Бункерът е пригоден да издържи на всякакви атаки, независимо дали това са бомби, нападение на извънземни или природни катаклизми. Да се скрият в съоръжението обаче ще имат привилегия само 1500 отбрани VIP персони (актьори и страстни любители на порното).
Извод: и след края на света, ако продължи нещастното ни чикиджииско съществуване, пак ще има на какво да се лъска или скролира 😉

Тиквеник: Трябва ли да има ограничения за порно индустрията, освен законовите?  

FB user: Както някой си беше казал,всичко е полезно в рамките на умерената му употреба. Прекаляването с порното може да доведе до нещастен самотен сексуален живот и единствената тройка която ще правите в крайна сметка е с ДЕСИслава и ЛЕВИслава. 😉

Тиквеник:  Гледаш ли порно? А партньора ти?

FB user: Понякога и заедно. Мъж, който не гледа вероятно има сериозни сексуални проблеми, а жена – сбъркани феминистки схващания.

Тиквеник: Къде се сблъсквате с порно и употребявате такова? Къде наблюдаваш неговото приложение, било то основно и вторично? 

FB user: Порното е до толкова навлязало в ежеднението ни, че не се налага да се сблъскваме. Или се спираме и се поздравяваме ръчно или се подминаваме с едно на ум. Приложението му е в разнообразието и допълването на сексуалния живот у всеки човек или двойка.

Бележка от Тиквеник: Не случайно избрах именно един анонимен Facebook потребител за това интервю, а именно откровеността, циничността и многото изказвания в грубиянски стил ме грабнаха. Винаги можеше да избера някой, който да не каже нищо, но избрах човек, който да бъде честен и искрен в изказванията си.

Advertisements

, , , ,

 1. #1 by tutankhamon661 on ноември 28, 2011 - 3:25 pm

  Няма спор, че това е най-гледаното.
  Всеки обича да зяпа, но не всеки признава.
  Разликата е единствено в конкретните предпочитания.
  Аз например харесвам по лека еротика – тип Плейбой.
  Другото ми идва нанагорно.

 2. #2 by Bahur87 on април 25, 2013 - 8:54 am

  Хах няма да забравя, каква радост беше, когато за първи път пуснахме кабелна телевизия, как се чакаше да стане 1 часа, да се запише върху касета с анимация и да я трампиш за други такива в училище – достъпа беше доооста ограничен.
  А сега, какво – всеки втори сополанко си влиза в нета, когато му е кеф и си зяпа от „лека еротика“ ( както се е изразил колегата горе ) до най-хард порното… и най-страшното е, че говорим за денонощен достъп от деца на по 8-9 години, а за съжаление не са много родителите, които им идва на акъла за ограничаване на достъпа.
  Иначе съм голяяяям фен на порното, за мен си е нужда, която трябва да се задоволява, както се казва „самозадоволяването ( да не кажа по-грозна дума) е за удоволствие, секса е за престиж“ 😀
  Гледайте порно и дерзайте, нека се развие и българското порно и без това нета е пълен с разни момиченца, извършващи услуги, поне да станат истински звезди като Джена Джеймсън, пък родителите да му мислят, къде са спали навремето…

 3. #3 by Иван Иванов on май 4, 2013 - 3:06 am

  Няма никаква логика да има отрицателни нагласи към ЕРОТИЧНИТЕ секс сцени и показвания. В крайна сметка всеки човек, като се роди в следствие на едни сексуални действия м-у баща му и майа му, вижда първата картина в своя живот и това е на майка му вагината и ануса. Какво лошо има в това? След това около една година време, по няколко пъти на ден гледа на майка си циците, играе си с тях и ги смуче. Какво лошо има в това? По цял ден, всеки гледа носовете и устата на окръжаващите го познати и непознати хора, а не може да гледа пениси и вагини. Защо? Носът е човешки орган отделящ секрети, който не е нормално да се хваща от друг човек. Пенисът също е човешки орган отделящ секрети, който не е нормално да се хваща от друг човек. Същите разсъждения се отнасят и за устата и вагината. Защо тогава едните органи да са табу, а другите не? „Порно“ означава „лошо“. В този аспект „порнография“ означава „лошо описване“ или със средствата на киното или със средствата на фотографията или със средствата на литературата или с каквито и да е други средства. Но това „лошо описване“ може да касае, както секса и анатомията, така и всяка друга човешка дейност: политика, икономика, производство, творчество, консумация и т.н. Следователно: не трябва да се преследва показването на сексуални действия, а лошото им показване – порнографското показване на секса. И от друга страна, трябва да се преследва и наказва порнографията в политиката, икономиката и др.п. Например: Мая Манолова, Масларова, Нейнска – Михайлова, Екатерина Михайлова, Иван Костов, Сергей Станишев са порнооратори и техните изяви трябва да бъдат преследвани и наказвани от закона. Има плеяда от псевдо журналисти, които трябва да бъдат събрани и те на стадиона на Пиночет. Кметове, чиновници, някои лекари, някои учители и всички други, пред званието на които ляго и се залепва определението „ПОРНО“. А добрите, възбуждащи, докарващи до увеличение на популацията и допринасящи за сексуалните култура и образование творби, трябва да се толерират, а не да се отричат. Да живее порното!!!

  • #4 by tikvenik on май 8, 2013 - 6:15 pm

   За първата част от коментара …има нещо сериозно притеснително у детайлите 😀 хахахах…Естествено, че няма лошо в порното…стига да не е гледано от 10 годишни…аз прогледах порно на 14-15…далеч по-приемлива възраст от днешните деца 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s