График / Разписание на автобусите, трамвайте и тролейбусите от градския транспорт в София

График на автобусите в София е нещо, което за мен е изключително полезно. Макар, че имам шофьорска книжка от 6-7 години, то избягвам да карам в София. За всеки студент или ученик, пък дори и за много други хора като мен едно полезно разписание на градския транспорт в София е изключително полезно.

Столична компания градски транспорт все пак предоставя на потребители на своя сайт възможност да се информират за разписанието на градския транспорт в София, а съвсем от скоро и аз започнах да го използвам. Все пак зимата никой не иска да кисне по спирки по половин час на -10 градуса.

Ако имате среща с приятел в центъра и държите да сте поне малко точни във времето, то въпросното разписание на автобусите ще ви бъде също от голяма полза. Ползата е най-голяма именно за хората с карта за градския транспорт в София, а те не са никак малко. Достатъчно е да кликнете на избраната автобусна линия и ще бъдете пренасочени към цялото й разписание.

Най-хубавото е, че можете да разберете в колко часа избрания автобус ще се намира на вашата спирка, като най-отгоре в менюто има и възможност за избор на празнично или делнично разписание на автобусните линии в София. Освен за автобусите, на въпросния сайт можете да се информирате и за разписание на трамваите и разписание на тролейбусите в София.

Можете да изберете и конкретна автобусна спирка, за да се информирате за преминаващите през нея превозни средства на градския транспорт и да планирате ефективно своето пътуване, когато то изисква смяна на автобуси, тролеи или тролейбуси.

Ето и връзка към въпросното разписание на автобусите в София, ползвайте го със здраве:

цък

от ватман ваш любезен (не е Евгени Минчев)

Advertisements

, , , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s