Защо сте балами или поне 8 причини за това

Преди да ви кажа 2-3 неща искам да уточня, че аз не съм балама :P, аз съм просто хейтър. 99% от българите са балами, останалите още никой не е виждал (да не сте ме виждали бе :P) или пък са плод на статистическа грешка, а това, както стана ясно по-изборите може да значи и 2-3%…Ако не познаят.

Балами сте, защото когато отидете да се шматкате час и половина в поредния хипермаркет, купувате нещо, което разпознавате и сте видели по телевизията, рекламистите му викат разпознаване на марката, аз – промиване на мозъка. Един съвет – отидете и си купете кашкавал от малките магазини, те знаят, кои марки се купуват най-много, респективно качество-ценовото съотношение е по-добро при тях, още повече че там фирмите-производителки не плащат такси, за да стоят на 5-ти рафт.

Балами сте, защото гласувате. Един познат на предишни избори участваше към една партия на общински избори. Той отиде с партийния си клуб, които беше от моя квартал да гласува в близкото училище. Като важна част от целия процес имаше шанса да види, че накрая в протоколите от съответната СИК/ОИК/ВИС (не знам как се казва и не ми пука) за неговата партия гласовете бяха 2, при положение, че бяха отишли 80 човека. А ти промени ли историята оня ден…

Допълнение: Обожавам хора, които ми говорят, че не мога да се оплаквам, ако не съм гласувал… на тях показвам внезапен и бърз среден пръст…щом си плащам данъците и сметките мога да се оплаквам…Измислете свой лозунг най-накрая, стига сте плагиатствали (сетих за „Добрият Уил Хънтинг”;). И между другото още един въпрос, по-бърз и от средния пръст по-горе: Хора като вас гласуват, за да се оплакват ли?

 Спамът в най-масовата социална мрежа Facebook е още една причина да сте такива балами и будали.

  • Да Facebook става платен от вдругиден
  • Да, ако цъкнеш тук и ако цъкнеш там се оказва, че си пълен балама и си „лайкнал” поредната тъпотия, без да си разбрал въобще и вече спамиш и други хора. …”Не на голите снимки на Баба Марта и Дядо Мраз!!!!”
  • Хакерите дебнат вас, да ви откраднат чистак новата VISA Platinum, ‘дето с нея си купихте членство в Gepime.com, като някакъв 40 годишен девственик (това не ви оправдава)
  • Да всички са мъртви, герои и най-често спамаджии… всеки, който не публикува това на своята стена е балама – намерихте ли смисъла?
  • Кажете нещо на баба си/майка си/баща си/леля си/свако си/мантото на закачалката/Мечо Пух/Радка Пиратка/Батман… но най-често че ги обичате…КАЖЕТЕ ИМ ГО ВЪВ Facebook, защото те НЯМАТ такъв, вместо в очите, не вие въобще не сте балами

Ако се наведеш и си оближеш гъза няма да спечелиш зелена карта, но поне ще си оригинален, може би дори ще те shаrе-нат. Всъщност Америка ви иска, за да допринесете за ВЕЛИКОТО ЛИЗАНЕ НА ГЪЗОВЕ, друго си е американски ГЪЗ… ня’кси звучи шик.

Балами сте, защото отивате в дискотека, наливате се с евтино пиене в скъпи бутилки, докато съберете кураж да нападнете момичето, което сте харесали… малко по-късно доволен от себе си и прибирайки се след „невероятен тоалетен секс” в стил „Use the force of the dark side”, осъзнавате, че тя вероятно е спала с всички останали в заведението и се замисляте дали не трябваше все пак да ползвате оня презерватив от армагана в раздел „За всеки случай”.

Балами сте, защото знаете ли въобще колко пари пръскате, когато влезете в магазин? Не? Това е защото сте балами. С други думи някое дете гладува, докато вие си купувате лилава щайга с вкус на бадеми и аромат на сливи, в съчетание с кирка и мотика за градината, която дори нямате, но пък се чувствате малко по-значим от останалите 7 милиарда… Уви не сте, майната им на позитивните ви нагласи и спретната ви прическа на тунингования анус.

Баламите сте, ‘щото вярвате в еманципацията, ама плащате сметката и го играете бакшиш на половин работен ден. Правете се на кавалери – ах вие роби на пениса си, копелета. Робството за вас не е проблем, то е начин на живот, кланяйте се на собствените си слабости…жалки сте. Жена ви сигурно ви бие вечер и вие подсмърчате под чаршафите, молейки я за секс. Вие дори пиете бира, даже не пиете ракия или уиски или водка… и за това сте мухльовци дори. Отвращавате ме.

Балами сте, защото гледате телевизия. Хванете прочетете един комикс, повече неманипулирана истина има в него. Модерно е да се казва, ние не лъжем, това е PR (какво по дяволите работят тези хора), това е реклама, това е платено съобщение, това е непрозрачност, в краен случай ние просто изопачаваме… вие сте лъжци, ама честно. Бягайте от проблемите си, забравете действителността – друго си е да пръднеш, докато ядеш сладолед или пиле от скапано корито и гледаш някой жалък опит на тъпа кифла да стане известна… с талант.

Стига ви толкова, че са изморих. Най-важното е да си извадите своите изводи, а те са, че има една огромна вероятност да сте балама и тя в порядъка между 99 и 100%.

Приготвил съм ви тест „Балама ли съм?“ -> тук

От зарядното на вашия акумулатор и за бога спрете скапаната си аларма

п.с. Абе вие да не вярвате още в Дядо Коледа бе…

p.s. Всяка прилика и разлика с конкретни лица е случайна, но с групи от хора – гарантирана 😉

,

  1. #1 by tutankhamon661 on ноември 4, 2011 - 12:23 am

    Като видиш зелена ливадa, що ли да не я окосиш:)))

  2. #2 by tikvenik on ноември 4, 2011 - 12:56 am

    линкове му е майката :)))))

  3. #3 by tikvenik on ноември 4, 2011 - 12:57 am

    btw и аз си падам по Вероника Земанова – страшна е 🙂

  4. #4 by tutankhamon661 on ноември 4, 2011 - 1:01 am

    Съвършена е.
    Ето линк за тази прелест:

    woman-1-jena.alle.bg/sex-woman/

    • #5 by tikvenik on ноември 4, 2011 - 1:09 am

      именно това видях

Вашият коментар