Искам да съм циганин (Молба)

ДО ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ … ДО ГОСПОДИН, МИНИСТЪРА НА ФИНАНСИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ НАРОДНО СЪБРАНИЕ НА … … РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НА ВНИМАНИЕТО НА ВСИЧКИ КМЕТОВЕ И ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ МОЛБАТА МИ Е СЛЕДНАТА:

Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии.

-Да не плащам ток.

-Да не плащам вода.

-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.

-Да ми дават общински жилища.

-Да не плащам наем на жилищата.

-Да строя където си поискам.

-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.

-Да яздя кон по улици и булеварди.

-Да не си чистя лайната на коня.

-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.

-Да прецаквам българите.

-Да си правя каквото си искам.

-Да нямам никакви задължения.

-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.

-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.

-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.

-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.

-Да не си признавам децата и майката на децата ми да получава големи помощи.

-Да не ме интересува нищо в тая държава.

-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.

-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.

-Искам в България да останат само цигани.

-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.

-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.

-Искам всичко да се разруши и да се срине.

-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.

-Искам да увеличите детските надбавки още повече, че в момента са само 3 пъти по- високи от българските в лева на дете не ни стигат.

-Искам моя дял от единия милиярд, отиващ за традиционно трайно безработните.

-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.

-Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната.

-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно.

-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.

-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.

-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.

-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.

-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.

-Искам България за циганите.

-Искам после цяла Европа. В България е ежедневие да има безнаказани убийства, кражби, случаи на педофилия, продажба на деца, професия-безработен, феномена- самотна социално слаба майка нямаща никаква възможност да отгледа и едно, но въпреки това да има 23 деца. Нагласяването на помощите и насочването на социалните услуги само към циганите постепенно уби българския етнос!

Това е геноцид дами и господа, това е геноцид над българите

– НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС.

Глава четиринадесета. ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО Раздел III Унищожаване на групи от населението (геноцид) и апартейд (загл. доп.,ДВ,бр.95 от 1975 г.) Чл.416. Чл.417.Чл.418 пълна циганизация, БЪЛГАРИТЕ ОТКАЗВАТ ДА СЪЗДАВАТ И ОТГЛЕЖДАТ ДЕЦА….БЪЛГАРИЙО, ЗА ТЕБ ЛИ ТЕ УМРЯХА??? Аз не съм съгласен с провеждането на политика на ГЕНОЦИД над мен и за това ви моля да ме признаете за ЦИГАНИН! И ВСИЧКО ДА БЪДЕ КАКТО ДО СЕГА Е БИЛО- БЕЗНАКАЗАНО и ТОЛЕРИРАНО ОТ ВАС! С НАЙ- ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ.

 

Благодарим господа народни представители…благодарим, че мислите вместо нас.

Благодарности на Лили Сиракова и на 30 000 българи, които през последната седмица доказват, че в България има шанс да развием гражданско общество.

Advertisements

, , ,

 1. #1 by Андрей Димитров on октомври 2, 2011 - 10:24 am

  Аз пък искам да съм куче в Швейцария, отколкото „човек“ в България 🙂

 2. #2 by пацко on октомври 7, 2011 - 9:40 am

  😉

 3. #3 by Laska Nenova on октомври 7, 2011 - 8:45 pm

  тя опашката от желаещи е по-дълга от китайската стена

 4. #4 by Златомир Вънгев on октомври 7, 2011 - 10:57 pm

  i az iskam

 5. #5 by Denīze Stefanova on октомври 8, 2011 - 12:44 am

  Тези всички безработни цигани са една свръхевтина работна ръка, която, ако се впрегне да работи дори за година, месец….дори един ден.. може да вдигне България на крака. Имаме потенциал за евтин ресурс, който отказваме да използваме дори по време на криза. Защото всички сме големи икономисти и разбирачи…особено онези на върха на веригата.
  Адмирации за поста, подкрепям го с две ръце!

 6. #6 by Георги Етрополски on октомври 8, 2011 - 3:02 pm

  Ами в България от много време има апартейд над …българите.Минете някъде през селата в Северозападна България,да видите за какво става въпрос.

 7. #7 by Judes on октомври 11, 2011 - 7:43 am

  Приятелю, Ти си расист! Без значение дали си прав или не. Аз не знам как още не са те арестували, повдигнали обвинение и осъдили по кратката процедура? Не си ли даваш сметка, че насаждаш етническа нетолерантност и омраза? (най-малкото срещу себе си). Според едни закони това си е престъпление. А колкото повече си прав, толкова повече ще бъдеш мразен. Или може би този пост е само провокация за да се види кой ще се закачи на коментарите, не случайно средствата на Властта за подслушване на народа са двойно повече от тези за неговото лечение. И да не си помислиш, че народът ни е двойно по-престъпен от колкото болен! Просто на Властта й пука много повече за собствената си власт, отколкото за живота и здравето на тези над които власт има. Изобщо не мисли приятелю! Други са избраните за това. По-добре си измисли оправдание за да обясниш какво си искал да кажеш и какво не си.
  Аз мразя Хитлер и хитлеровия расизъм. Всички ние мразим Хитлер и хитлеровия расизъм. Вредата, която Хитлер нанесе срещу човечеството не свърши с неговата смърт. Жертвите на хитлеровия расизъм са милиони, жертвите на страха от хитлеровия расизъм ще са народи. Знаеш ли кое е общото между хитлеровия расизъм и антирасизма, между комунизма и антикомунизма? – нищо, само хората са едни и същи. Едни и същи (еднакви като психика) викаха екзалтирани след Хитлер „хайл“ а след това „слава на БКП“. Едни и същи наричаха преди двайсетина години противниците си фашисти или империалисти а сега всеки неудобен го наричат комунист или евентуално расист. Двете страни на една и съща монета наричаща се обществена манипулация.
  Кой би допуснал, че нашите политици (а недай си Боже и някои европолитици и еврочиновници) са лоши момченца и момиченца? Не, те просто си вършат работата през пръсти, като същевременно си пазят доходоносните местенца. Нищо не се върши по трудния въпрос за съжителството между хората, най-вече на тези от различен етнически и религиозен произход освен да се вика: „не подхващайте темата,тя е опасна, който бърка с пръст в раната е расист“. Има ли там проблем или няма? Картинно описано проблемът е същия като когато извикаш пожарникар и му кажеш: „Пожарникарю, там тлее огнище и искрите от него ме парят“. Пожарникарят, който го е страх да не си опари пръстите с гасенето на тлеещото огнище ще възкликне: „Там няма огън, аз огън не виждам. Ако те парят искри, то значи, че ти си подпалвач“. Защо политици и чиновници „не виждат“ етническия проблем там където ние го виждаме? Ами много просто – те имат много повече за губене ако се изправят с лице към проблема от колкото ние с теб, затова го изтласкват встрани от полезрението си, затова и Ти си расист, защото им показваш грешките а това те прави в техен неприятел. Затова Франция ни върна ромите да си ги интегрираме ние, а политици и чиновници ни ги връща на нас да си ги интегрираме ние на село, в квартала-в нашия, в автобуса-в който те се невозят, с пари от нашите данъци. И ако възразим – сме расисти. Те, „дискриминираните“ цигани процъфтяват като етнос, а ние работещите „расисти“ сме пред демографски срив. А пита ли ги някой дали искат те да се интегрират с нас, и как си представляват интеграцията, запазвайки си културата, културните традиции, манталитета, ценностите и етническата идентичност? Представят си я някак си така: да седнат с нас на една маса, да ядът с нас всеки колкото може и след това да плаща кой колкото може, т.е. да платим ние, защото според тяхната етническа култура „циганин деца не храни, циганин само деца прави, пее и щрака с пръсти“.
  Хората не се делят по цвета на кожата си а по своя манталитет. Защото човек не избира цвета на кожата с която да се роди, както не избира родителите си и какво от тях да наследи, но човек избира как и с какви ценности да живее, и към какво да се стреми. А това е основно човешко право – правото на съзнателен избор, без значение дали някой ти го признава или не, то не се дава или отнема. Това право зависи единствено на нивото на твоето съзнание и силата на твоята воля, и е състояние на духа ти. Някои го наричат още Свобода. Като стана въпрос за човешки права, още не съм срещнал дефиниция на туй що е „човешко право“, а срещам само изреждания на права, така че почва за спекулации много.
  Една част от правозащитниците, въпреки че имат недефиниран проблем се вайкат за правата на едни хора (явно не безкористно), хора които се изолират в етнос (за да имат права), хора които не работят и не учат (и ученето си е вид труд) за да не работят. Тези псевдо интелигенти наричащи себе си борци за човешки права вредят не само на собствения си етнос, но най-вече вредят и на защитаваният тях етнос като го тласкат към изолация и сепаратизъм – културен, политически, етнически, а в последствие само на крачка е и териториалния сепаратизъм (а тук вече може да се съзрат геополитически интереси). Парадират, че се борят за правата на едни, а нарушават правата на други, уверени са, че се борят за справедливост а всъщност подклаждат несправедливост, защото социална интеграция е невъзможна без ментална и културна интеграция на който и да било етнос или част от него. Е, в името на краткостта ще заявя категорично: „ОСНОВНО ЧОВЕШКО ПРАВО Е ДА БЪДЕШ РАЗЛИЧЕН. НО НЕ СЪЩЕСТВУВА НИКАКВО ЧОВЕШКО ПРАВО ОСНОВАВАЩО СЕ НА НЯКАКВО ЧОВЕШКО РАЗЛИЧИЕ, И ПРОИЗХОЖДАЩО ОТ НЯКАКВО ЧОВЕШКО РАЗЛИЧИЕ!“ Право основано на различие е привилегия. Дискриминацията е реципрочата страна на привилегията. В този аспект в една светска и демократична държава може да съществуват само ГРАЖДАНСКИ ПРАВА, но не и етнически и религиозни такива. Сиреч, всеки има правото да се самоопределя от какъвто етнос иска, без да дължи за това някому обяснения или да е длъжен да го доказва. Също така всеки може и да вярва в каквото си поиска, стига вярата му да не е в разрез с гражданските права на другите. Но от това право за самоопределение не произтичат за него никакви други права, нито произтичат някакви задължения за околните, за институциите или за държавата спрямо него, освен тези, които ползват всички останали – гражданските права и задължения.
  Да не забравяме още нещо: при появата на социално напрежение в мултикултурно, мултиетническо или мултирелигиозно общество, което би могло да се реши с политически средства, то много лесно може да се трансформира в етническо и религиозно. За партийна война в тесния смисъл на думата още не съм чувал (за няколкото изключения могат да се водят дискусии). Примери за етнически и религиозни войни много.
  Историята от която можем да се учим не е само за Хитлер и Сталин от Втората световна война, историята е и Косово където комшии се стреляха от прозорците след като години наред са си пили заедно ракията в привиден мир и покой, историята е и от близки и далечни горещи точки и полета. Някой трябва да си отвори очите и ги види, не разчитайте на политиците, не гледайте само това, което те ви покажат, защото това те го правят избирателно, според интереса си. А сега техният интерес е да работите и да си плащате данъците, да не им създавате проблеми и да не им задавате неудобни въпроси, и да… и да бъдете предсказуеми като тълпа. А когато поискат да се биете за тях, те ще ви кажат, че вашите етнически и религиозни права са нарушени. Примери за това ще се намерят, а ако ги няма ще се създадат.

  • #8 by tikvenik on октомври 14, 2011 - 7:59 pm

   Това е най-дългия коментар, който съм чел в живота си. Не разбрах дали не ме харесваш или ме подкрепяш. Фактите си ги посочил достатъчно точно, за да те апострофирам или коригирам. Аз искам да живея така, че да не преча на другите и те да не пречат на мен…както това е сега. Надявам се с това съм дал някакъв що годе смислен отговор (ако това е било въпрос). Все пак мерси за коментара 🙂

 8. #9 by Анонимен on април 5, 2013 - 1:45 pm

  пожелавам ти го с цялото си сърце, само така ще разбереш какво си си пожелал

 9. #10 by Анонимен on март 4, 2018 - 1:37 pm

  Всеки иска

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s