България 28.09.2011 – Благодаря ви предатели на народа

Днес отново има насрочени протести в цялата страна на същото място, по същото време. Народа продължава да недоволства срещу варварите, които ни управляват. Срещу класовото и социалното разделение, в което ние явно сме губещи в собствената си държава.

Днес бяха изтрити последователно 2 от фейсбук групите, представящи протеста от МВР и ДАНС, както и не без помощта на родни боклуци (иначе известни блогъри), чиито имена няма да произнеса, подобно на непроизнесеното име на онзи, който е запалил храма на Артемида в Ефес. Браво на подобни люде…вие сте просто гордостта на народа… на вас пожелавам всичко онова, от което всички протестиращи се страхуват…заслужавате го.

В България за жалост сме свикнали на максимата „един човек войвода, двама – чета, трима – чета с предател“! Подобни елементи заслужават да понесат цялата строгост на народния съд. Заради своята роля, която е аналогична на ролята на чорбаджийте по време на Освобождението. Благодаря ви предатели, ако ви хвана някъде ви обещавам саморазправа…пък после да ме съдят …ама по ромските закони….

Вие отказахте децата на България от идеализма и ги пратихте да слушат чалга, да друсат и да мият чинии на запад, докато жените им проституират. Браво, надявам се, че сте горди от постъпката си. Лично аз ви обявявам война и в първия миг, в който ви зърна, то ще се опитам да ви е последния. Благодаря ви господа „МИСЛЕЩИ“.

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ МИСЛИТЕ ВМЕСТО ХОРАТА. НИЕ СМЕ ТЪПИТЕ, ВИЕ СТЕ УМНИТЕ…и страхливците.

Каузата не е мъртва и хората ще се борят докрай. Ще направят нови групи и няма да се поддадат на десетките психолози от силовото министерство, плъзнали във Facebook, който успокояват и ни казват това, което искаме да чуем. Полицията не ни е виновна, но няма как да достигнем онези утрепки горе – продаващи децата ни, съдбите ни, старините ни. Няма да помогне и разединението на онлайн общността, просто защото може да не стане утре (предизборно), но ще стане вдругиден (следизборно).

ПОЗДРАВИ РАСИСТИ, ПОЗДРАВИ ДИКТАТОРИ, ПОЗДРАВИ КОПЕЛЕТА, мачкащи деца, жени и старци, изнемогващи от тиранията на властта и всички политически партии, които някога са влизали в парламента. Оставете ги гладни, оставете ги болни, оставете ги да умрат…и ще се видим в АДА, за да ви натискам в пъкъла на собствената ви лакомия, защото знайте днес сме ангелите, утре сме дяволите.

И не забравяйте…един цял народ от 4 дни, мисли за своите ближни.

 

Борбата е безмилостно жестока.

Борбата както казват, е епична.

Аз паднах. Друг ще ме смени и…

толкоз.

Какво тук значи някаква си личност?!

Разстрел, и след разстрела – червеи.

Това е толкоз просто и логично.

Но в бурята ще бъдем пак със тебе,

народе мой, защото те обичахме!

 

от един луд… явно съм луд, че не съм ви избесил на площада още

 

, , , , , , , ,

  1. #1 by Ekatherina April on септември 27, 2011 - 11:18 pm

    BRAVO !!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s