5-те грешки на съвременното българско общество

Започвам нова болна поредица. Болна, защото едва ли някой ще я види така, както я виждам аз и съм отворен за всякакви цинични коментари от ваша страна 😉

Това е  поредица статии, в която ви уча как да живеете. Щом най-купуваните книги в България са тези, които ни учат как да живеем собствения си живот, то предполагам, че поне от любопитство ще прочетете и настоящите ми разсъждения по темата.

Макар да е написан за мое личностно удовлетворение и честно казано се съмнявам на някой от вас да му влезе нещо в главата, но… Ако възнамерявате да коментирате тази поредица, то моля направете си труда да помислите по въпросите засегнати в нея в противен случаи си признавам откровено, че ще бъдете напсуван след което ще ви забраня да коментирате, за да ви стане още по-тъпо… Да видим дали ще докажете, че не съм прав?

Коментиращи, чието малко име е Климатици, Бижута, Дограма, Филми и подобни странни за България образи няма да се толерират, като линкът им ще бъде пренасочен към конкуренцията }:> (не опитвайте и обратната тактика, тъй като просто ще взема random резултат от Google, над който нямате контрол, а може и мой сайт)

„АЗ КАЗАХ И ДРУГО НЯМА”

от Луна 3

п.с. Първата статия ще пусна утре…защо не 🙂

Advertisements

, , , ,

  1. Семейството над всичко « Tikvenik's blog
  2. Страницата не е открита « Tikvenik's blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s