Акано по стените или сранИето в съвремието

Днес съвсем случайно докато търсих вдъхновение из нааканите дебри на интернет, ожулени от китни кафяви запетайки, следствие на непрестанната спам битка, открих нещо, което ме накара да се усмихна. Нещо, което откровено провокира шизофреника в мен и просто направи деня ми една идея по-щастлив.

Надявам се да оцените приложеното есе. Автор не съм посочил, тъй като явно то е анонимно, но се иска истински талант за да напишеш такова. Щеше ми се да го удължа малко, но все пак щеше да загуби своята първичност и усмивка и да стане посредствен труд на интелектуалното ми его, та все пак го публикувам в чист и недокоснат, наакан вид.

Ето го и него:

Защо искам да акам в тоалетната на Ники

Процесът на акане е бил известен от хилядолетия насам, за което съдим по археологическите находки, представляващи древни съоръжения за осигуряване подходящи условия и специализирано място за акане. Т.нар. „тоалетни” са присъствали в културите на всички велики цивилизации, а притежанието на тоалетна е било привилегия на хората от знатен произход и с особени заслуги. Културната традиция на акането заляга в основите на човешката духовност и редица прогресивни идеи, изграждащи лика на съвременния свят.
А какво е акането? То е естествената нужда на човека от свобода и също както според Жан-Пол Сартр човек е осъден да бъде свободен, така е осъден и да ака, тъй като акането е един от аспектите на свободата. А и също както свободата е обвързана с безброй отговорности, така и акането изисква определена лоялност от страна на акащия. В този смисъл тоалетната е един храм на светлината в човешките отношения.
Тоалетната обаче е нововъведение в българския бит, или по-скоро тази чудна актуализирана форма на тоалетна, която познаваме в настоящия момент. Ето защо отвореният към нетипичното българин не спира да се удивлява на новата си вътрешна тоалетна с казанче, в която присъстват красиви вещи на изящното изкуство като тоалетна хартия, четка за кенеф /от тур. – тоалетна/ и Гей Микроспрей, помагащ за постигане на приятната комбинация от ухание на океан и акано.
Толкова чист и нежен е възторгът на миловидното детенце, осмелило се да изяви благородното си желание да очисти мъничката си перисталтика в тоалетната на приятелчето си Ники, сякаш излязла от вълшебните приказки! Толкова божествени са прекрасните детски очи, пълни с влага и блян по тази тоалетна! Радостните изблици на малкото ангелче са израз на най-възвишеното, платонично, неопетнено желание за любов и близост и са част от същината на смисъла на човешкия живот. Всички ние, за да опазим човешкото у себе си в този студен техничен век на разрушение, трябва да питаем у себе си желанието да се докоснем до тоалетната на Ники, била тя и само една далечна и недостижима мечта.
Ето защо аз искам да акам в тоалетната на Ники. Защото искам да стана по-добър човек.

Моля за вашите аплодисметни, все още има хора, който се борят заради самата борба, а това няма как да не ме радва 😉

от Акан „КickАss“ Банан

p.s. Абе не губете време обадете се сега на 1-800-shit или просто вижте клипа по-долу:

, , , , , ,

  1. #1 by tikvenik on юни 2, 2011 - 3:23 pm

    Да прегърнем акането за един по-добър свят 😉

  1. Аз съм най-великия хейтър на всички времена « Tikvenik's blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s