Онлайн минута е много ?!? Едно състезание за силните на деня

Не няма да ви задавам въпроси. Ще давам награди на читатели. Просто наградите са електронни книги (точно като в телевизионното предване) – както виждате в този блог няма реклами.

Как да участвате?

Напишете собствена статия за каквото ви хрумне…например за хакване (допустимо е да е преводна, но да не е копи пейстната от друг български сайт). Имам си инструменти, за да се уверя в това.

Според тематиката на вашата статия ще ви дам безплатно книга, а на най-четената статия в края на месеца – 5 книги. Може да добавя и връзка към вашия сайт, ако ми хареса материала. Всеки може да участва.

Нужно е само:

 1. Пишете на относително грамотен български език …да,да translate.google.com няма да ви свърши работа, за да одобря вашия материал, въпреки, че и аз самият правя доста грешки в бързината докато публикувам, но се старая да не дразнят много и да компенсирам с полезна информация.
 2. Колкото по-интересен е материала, толкова повече посетители ще има.
 3. Можете да споделите статията си след като съм я публикувал в различни социални мрежи – Facebook, Twitter, Svejo, 123 и т.н.
 4. В зависимост от интереса наградите ще ги давам или всяка седмица или всеки месец (ако никой не пише ще ги дам на тоя, който е написал)
 5. В статията може да има връзки, но не прекалявайте освен ако не става дума за източници на наистина полезна информация.

Пример:

Решавате да пишете статия за SQL injection. Аз я публикувам и вие получавате книга на тематика хакване 😉 Книгите са на английски…рядко и на български език. Ако искате да се развивате в IT сектора рано или късно ще трябва да научите английски – няма как. Примерни книги награди за подобен тип статия са :

 • Google Hacks
 • Big Book of Windows Hacks
 • Hacking…
 • Hacking The Xbox 360…
 • Windows XP Hacks…
 • SQL (поне 20 различни)

За различна тематика на статията, която напишете давам избор на книга, която искате (имам доста ;))

А забравих да кажа – статията трябва да е поне 350 думи дълга. Запазвам си правото да не публикувам копирани статии (после ще се оплачат хората, от които евентуално сте ги копирали) нито по-кратки от 350 думи, както и откровено безсмислени.

В крайна сметка идеята е да ви даде възможност да ме оплюете, ако искате или да споделите нещо интересно с аудиторията на този блог.

Хайде и успех.  Статиите можете да публикувате като коментари (Сложете най-отгоре текст „Статия“), а аз ще имам грижата за тяхното оформление и публикуване.

от спасителя в калта

p.s. Забравих да добавя, че ако някой прояви постоянна инициатива ще спечели много, ама много 😉

, , , , , ,

 1. #1 by bezhosting on септември 2, 2011 - 1:26 pm

  И какво стана?

  • #2 by tikvenik on септември 6, 2011 - 5:20 pm

   Никой не иска да чете…това стана за жалост

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s