Мастурбирането – един скромен анализ

Мастурбирането или по наше му казано самозадоволяването е тема над която можем да дискутираме много. Парадоксално, но въпреки твърдението, че сме станали много разкрепостени, въпреки пълната свобода да говорим каквото и когато си поискаме, без каквато и да било цензура, на въпроса – „Ти мастурбираш ли?“ повечто хора свеждат погледи и отговарят уклончиво или пък лъжат. На какво се дължи този парадокс?

Целомъдрените и порядъчни предатавители на първи тип „засрамени“ не биха си признали, защото те са толкова чисти, толкова близо до бога, че това би било светотатство. Да говорят толкова открито за толкова лични неща, те по-скоро биха си признали, че са убили хлебарка и биха се молили цяла седмица, за да изкупят греха си, но не и да кажат пред някой, че изпитват нужда да правят секс.

И понеже лицемерният им господ забранява плътските удоволствия, то на тях не им остава нищо друго освен да си направят един „handmade“, а тялото им да крещи „искам секс“. Другият тип засрамени са псевдоразкрепостените, тези които по-скоро биха излъгали, че са правили оргия. Защото те са вечно ухажвани, за тях е унижение да си признаят, че никой не им е вързал и е трябвало да си направят „злобарка“.

В една друга крайност отиват и някои фригидни тестостеронни кучки, които застават плътно зад каузата на клиторния оргазъм. Е да, ама не. Въпросът тогава е, защо лисбийките мятат вибратори, след като галенето напълно ги задоволява. Не си ли мечтаят и те за едно здраво, твърдо блъскане…? Майната им на „полуфабрикатите“. Господ е измислил пениса и вагината.

Гост Автор – Броколи Аспержи

Advertisements

, , , ,

  1. #1 by ПАЦКО on септември 14, 2011 - 10:52 pm

    Господ е измислил ……

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s