Пържоли в петък вечер – еротичен разказ

Беше петък. Края на работната седмица. Както обикновено те се готвеха да хапнат нещо вкусно и да разпуснат пред телевизора. Щяха да гледат един от онези филми, които нямат много смисъл, но те карат да се усминеш и да се отпуснеш, и да пушат наргиле. Тя приготвяше масата, а той се грижеше за пържолите. Салата бе сервирана. Две порцеланови чаши с вино нетърпеливо очакваха вечерята. Всеки момент храната щеше да е готова. За десерт имаше шоколадова торта със сметана.

Тя се отпусна на дивана за миг и започна да блуждае в пространството. По радиото тъкмо пуснаха онази песен, в която се пееше “Wake me up inside”. Внезапно нещо в нея се събуди. Нещо, което я караше да се чувства напрегната. Не можеше да седи спокойно. Не можеше и да установи какво е, но знаеше че няма да й даде мира. Остави всичко на въображението си.

Така, седнала на мекото канапе тя затвори за миг очи. Пред нея се появи силует. Динамичния ритъм на парчето събуди у нея желание за еротична фантазия. Усещаше все по-силно напрежението. Изведнъж погледа й се стрелна към него. Тя наблюдаваше мускулестите му ръце, които енергично подхвърляха крехкото свинско месо. Очите й бързо се плъзнаха по мъжествения му гръб. Бавно се движеха надолу към стегнатия му задник. За разлика от другите задници, този бе напълно гладък. Нямаше никакво окосмяване и приличаше на бебешко дупе. От него стърчаха две стегнати изящни бедра. Нито прекалено кльощави, нито ужасно дебели. Просто идеални. Сякаш никога не бе забелязвала перфектните му форми.

Добре огледа всеки детайл от тялото му, накланяйки глава току наляво, току надясно. В този момент усети силна влага между бедрата си. За първи път откакто го познаваше, тя пожела той да я обладае. Стана тихо и сложи стол по средата на стаята. Приближи се към него и нежно го целуна по врата. Завърза очите му с шала който лежеше самотно на дивана. Хвана го за ръка и го сложи да седне. Объркан и същевременно трепнещ в очакване на неочакваното той попита:

–          Какво става скъпа, какво правиш?

–          Довери ми се – прошепна в ухото му тя, докато здраво го завръзваше за стола.

След като се увери, че той не може да помръдне, тя бавно свали слиповете му с уста. Той обичаше да носи слипове. Така мъжкото му достойнство бе добре подредено и не се налагаше да го намества от крачол в крачол. Докато извършваше това действие, нежните й устни небрежно се докоснаха до главичката на пениса му. Не беше най-големия пенис който тя бе виждала, но щеше да свърши идеална работа. Тя усети как гордостта му започва да набъбва. Последва облизване на топките му.

Неговата господарка обожаваше да играе с език по добре оформени торбички за оплождане. Докато пъргаво ги овлажняваше с най-подвижния си мускул, тръпка като токов удар премина по цялото му тяло. Той започна да се надървя. Ставаше все по-голям и по-твърд. Тя страсно засмуча пениса му. Едновременно смучеше и движеше ръката си. Слюнката й спомогна за по-добро смазване. Усети как нейния заложник започва да губи самообладание. Капки пот се стичаха по голото му тяло.

Той се гърчеше от удоволствие, а тя не спираше да смуче ли, смуче. Бръкна с пръст в разтеклата се вече торта и намаза члена му с бялата глазура. Той стана още по-сладък и хлъзгав. Бе толкова възбудена, че имаше чувството, че ще свърши преди да си го е вкарала. Със свободната си ръка нежно галеше пространството между бердата си. Клитора й бе толкова мокър, че само едно облизване го делеше от върховното изживяване. Тя се изправи над него и го пое целия. Започна да се движи напред-назад, нагоре-надолу. Тласъците ставаха все по-бързи. Перфектните й гърди леко се поклащаха. Той завря лице между тях и започна да лиже ту едната, ту другата. Слюнката му се стичаше по напръщелите й зърна. Тя забърза движението. Все по-бъзо и по-бързо докато достигна най-голямата скорост, на която бе способна. И двамата бяха на път да изригнат.

Ръцето му все още бяха така силно стегнати за стола, че върху китките му се появиха червени следи. Първоначалната болка постепенно премина в удоволствие докато накрая съвсем забрави за нея. Неговата тиха приятелка внезапно се бе превърнала в тигрица. Тя не спираше да го язди. Клатеше се неистово върху него, а с ръката си галеше тестисите му като пръстите й стигаха чак до ануса му. Иначе тясната й путка сега бе готова да поеме дори ташаците му. Той не спираше да облизва зърната й. Лапаше, засмукваше, плюеше върху тях и после ги облизваше. Това я побъркваше и тя бе готова да изригне. Все по-забързаните движения се готвеха да доведат до своя финал. Пържолите все по-силно цвърчаха от котлона.

Неусетно как, той бе разкъсал парчето плат, което го приковаваше към стола и успя да се отскубне от хватката. Хвана я през кръста и я просна на пода. В този момент на нея хич не й пукаше, че лежи върху току-що разлятото червено вино, чиято течност бързо се скри между цепнатините на дюшемето. Той започна здраво да я чука. Топките му се пляскаха в пода, но и на него не му пукаше. Продължаваше да набира скорост. Сладките й сокове се стичаха по вече лепкавия под. Навсякъде бе мокро и омазано със сметана.

Лежаха в мръсотията и се клатеха като за последно. Дишането ставаше все по-учестено докато накрая се превърна в крещене. Докато той се празнеше, тя го бутна леко, извади с ръка лъскавия му пенис и започна да маже хубаво клитора си със сладката му сперма. От този ден нататък всеки петък бе пълен с изненади…

Гост авторка – момичето със златните коси 😉

, , , , , , , , , ,

  1. Пържоли в петък вечер – еротичен разказ | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s