FACEBOOK !>= истинския живот (за циници)

Проведох интересен експеримент в търсене на най-долната точка на цинизма и скандала в Българското уеб пространство. Осъзнах обаче, че хората не са толкова скандални на колкото се правят, нито пък тази любима за мен думичка „разкрепостени“(т’ва е новото име на курвите – „арт е ние не го разбираме…“).

Стигнах до извода, че скандалът в българският начин на мислене е нищо повече от една поза и когато ножа опре до кокала всички бягат, като бити педераси по кална улица.

Нали харесвате да ви тъпчат, плюят, бият, унижават, подслушват, ебат в гъза, цакат на пазарчето като си купувате домати, но пък и да ви говорят, що не се кефите ве мухльовци скапани…ебете си майките насрани…това заслужавате като отношение…на бас че ще си откъснете ташаците за да сте известни…лайнари нещастни, асоциални анално податливи мижитурки с его на овце…

„Хората“ откровено се притесняваха да публикуват това на стената си, като някои, които оспамихме дори го изтриха от стената си ….на тях искам да напомня, че „FACEBOOK НЕ Е ИСТИНСКИЯТ ЖИВОТ СДУХАНЯЦИ ТАКИВА“ , ако все пак е така, то вече е късно за всякакви интервенции и ви предлагам да умерете…

Топ 10 на самоубиствата(няма източник, щото ми се свидят линковете):

10.Да се хвърлиш отнякъде. Просто падаш надолу, заради земното притегляне. Няма много тръпка, ама върши работа.
9.Прерязване на гърлото. Първо трябва да си откриеш сънната артерия, после да вземеш ножа и да ти стиска. Т’ва също е скучно…Само цапаш, а после кой ще чисти? В крайна сметка така или иначе ще се самоубием, дай да помислиме и за другите на този свят.
8. Самозапалване… ъъ,боли те, усещаш миризмата на изгорената си плът, верно не е лошо, ама ако оживееш е кофти
7. Да застанеш на пътя на бърз влак. Няма много смисъл… Само после трябва да ти събират парчетата наоколо. Излишна работа…
6. Удавяне – дамм, кислородния глад.. приятно. И бързо. Ама все ще се намери някой който да те издърпа, в опит да помогне – долен шибаняк.
5.Обесване – пробвал съм го. Гадното е, че мразя да нямам твърда почва под краката си…
4. „Да се затвориш в малка тясна стая – само със спомените, да видиш как се чувстват мислите ти като в една кутийка от мълчание .. без въздух, без вода, без нищо .. само с мислите и сълзите си .. чувството ще е върховно и болезнено .. “ да, чувството на самотност, мисли по допуснати грешки, и самосъжалението – това е яко..
3. Свръх доза- сигурно ти става много готино и не ти пука за абсолютно нищо, пълна неадекватност…
2.Натравяне с етър – представи си колко е готино да не усещаш болка, и в същото време да знаеш че го правиш.. просто заспиваш без да се събуждаш.
1. Рязане на вени – Това несъмнено е любими начин на повечето от нас. Става ти мноого кофти или те боли, просто хващаш ножа или стъклото(като мен) и почваш. Аз лично предпочитам лявата ръка.

…и две авторски…да изшмъркате грозно количество сода каустик…

…да се задавиш с говна…

Въпросният материал е изграден благодарение на петима пияни младежи с общ коефицент на интелигентност около 700 пункта на фона на най-използваният и популярен лад в поп музиката за последните 30-40 години. На него спокойно може да пеете песни на U2, Bon Jovi, John Lenon и т.н., а ако се чудите каква е рецептата за хит – това е.

Песента се казва „ГОВНА“  и текста е със сигурност част от модерното изкуство, което вие не разбирате… нито пък ние, но все пак мислим, че ще си тананикате.

За разлика от останалите цинични копелета нахлули в бг всяквото пространство, ние не претендираме за високи нива на креативност, умения и прочие, макар, че бих се обзаложил на пари за тая работа (поне за 3-ма от петимата).

Чувствайте се поздравени 🙂

Миху feat. Сборна формация- В помощ на Тунис (BG Hip-Hop united) by mandarinskimusic

от разкрите и вече неанонимни алкохолици …едно малко завръщане към големият „Hate“ стил

, , , , , , ,

  1. FACEBOOK !>= истинския живот (за циници) | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s