Как да сваляме от Rapidshare.com

От няколко дни ми се налага да тегля, като умопобъркан от въпросният гигант за споделени файлове и след като пресметнах алтернативите – dump-нати  акаунти, безплатен режим (при натовареност на firefox – 250-300Mb – 40 подпрозореца) и няколко други реших да споделя със скромната си но навярно вярна аудитория(едва ли) за два начина, който наистина ускориха темпото ми на работа.

Първият от тях се казва – подпновяване на ip адреса ви – напоследък все повече случвам на хора използващи PPPoE връзка и стигнах до извода, че просто с един реконект се закачам на чисто ново ip и чакам само десетки секунди вместо цели 15 минути между два файла(за най-големите файлове се чака до 75 секунди).  Така, че това е един относително ефективен начин, макар и не съвършен, все пак вашата „производителност“  се повишава с поне 1000%.

Вторият начин е по интересен и се чудя дали да го споделя, за да не съжалявам аз после:) – имам предвид използването на един доста спамърски сайт на пръв поглед rapid8.com .Там просто поставяте адреса на файла в едно поле и след няколко секунди ви се позволява да го свалите, чрез редовно ъпдейтвани премиум акаунти в сайта. Има естествено и кофти страни – например максимум файловете, които можете да сваляте са 3, а понякога се иизчерпват и въпросните акаунти и все пак страхотно много ми помогна, този сайт и горещо го препоръчвам …все пак знанието е без пари. Освен всичко сайта поддържа и същата услуга за megaupload.com

от Дядо Мраз, ама през юли ////

Advertisements

, , , , , , , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s