Хакване на Hotmail поща

Статията е малко стара, но все се канех да я публикувам, та …

След щателно претърсване на интернет за инструмент, който да върши горепосочената хакерска задача, макар тя по-скоро да е кракерска, все пак открих инструмент, който да върши въпросната дейност, като използва добре известният метод на речниковите атаки.

Въпросният софтуер е разработен от аржентинец, който работи за Digital Blast Inc. След опит да пробия собственият си hotmail акаунт изненадващо този tool сработи(все пак тъй като беше за тестови цели добавих няколко близки до паролата ми предположения, а и самата парола за да проверя дали всичко върви както трябва) и откри праолата ми.

За ужасно мое разочарование обаче скоростта с която се правих опитите бе твърде ниска едва 17 пароли в минута, което повярвайте ми е доста отчайващо(все пак заявките бяха през SSL – Secure Socket Layer). И все пак броя на опитите в минута може да варира според скоростта на връзката ви.

Допълнителните проблеми идват и от там, че напоследък всички пароли са Case Sensitive, което значи, че разпознават малки и големи символи. Например: TEST е различна дума от test.

Въпреки бавните резултати, подкрепям автора  на инструмента и му свалям шапка, все пак не е никак лесно да пишеш кадърно софтуер в наши дни. Важното е че работи останалото е поправимо 🙂
Ето ви Hotmail cracker-a версия 2.0 за сваляне от

http://sharecash.org/download.php?file=560116

p.s. Естествено тази статия се публикува само с образователни цели за благото на човечеството, а авторът разбира се не носи никаква отговорност за всеки, който има собствен гръбнак или глава и тръгне да действа в противовес с установените от закона норми.
от злия паранойчен социален аутсайдер

Advertisements

, , , , , , , , , , , , , ,

 1. #1 by Vlado on юни 9, 2010 - 6:36 pm

  Здравей,много ме заинтригува със статията за хакването на пароли в hotmail. Само че линка за download нeщо освен че иска пари ме съмнява.Би ли могъл,ако имаш желание разбира се да поместиш програмата тук или да ми я пратиш.Благодаря предварително и успехи!

 2. #2 by tikvenik on юни 14, 2010 - 8:46 am

  Не мога да помествам такъв софтуер в блога,защото ще го свалят от сървърите заради нарушение на правилата. Съжалявам много.
  От линка просто трябва да попълниш някво проучване и ще ти излезе за даунлоуд.

 3. #3 by Vlado on юни 15, 2010 - 9:31 am

  Не знам-явно съм много тъп и не мога да го сваля.Много ще съм ти благодарен,ако ми го пратиш свален на е-mail-a ; shalker@abv.bg. Mоля те!!!

 4. #4 by jorjeta ynkova on април 9, 2011 - 2:39 pm

  Haresvam hotmail i mnoo iskam da prodilja da bida v tozi emeyl..!

 5. #5 by Владо on април 30, 2011 - 9:38 am

  Линка за съжаление не работи отдавна.Много ще съм ти благодарен,ако ми го пратиш свален на е-mail-a: shalker@abv.bg

  • #6 by tikvenik on април 30, 2011 - 8:01 pm

   Знам, че не работи, но за жалост вече го нямам софтуера, отиде в небититето с още куп стари подобни програми, които практически не могат вече да ти свършат работа. Всъщност съвсем скоро мисля да издам електронна книга за хакване, включваща и хакване на имейли, но все не ми остава време да опиша нахвърляното в детайли.
   Ако сте заинтересовани от книгата моля пишете коментар, пък ако има много хора, които искат тя да е реалност може и да пренебрегна нещо друго за нейна сметка.

 6. #7 by Владо on май 1, 2011 - 9:05 am

  Жалко че вече го няма.Очаквам с нетърпение книгата!

 7. #8 by Galia on август 12, 2011 - 8:02 pm

  Здрасти,
  Понеже този линк е неактивен, по разбираеми причини, можеш ли да ми дадеш насочваща информация (ако е проблем да се постне тук, можеш да го направиш чрез е-маил-а, за да да предтвратим моментът с отговорността за разпространенито на „нелгален“ файл). Аз ще си направя труда да си я открия и сваля без ти да си инволвиран. Но те моля само за име на въпросната програмка. Благодаря ти предварително.

  • #9 by tikvenik on август 16, 2011 - 1:19 pm

   Вече софтуера не работи, съжалявам…

 8. #10 by avadonn on септември 19, 2011 - 9:26 pm

  Може ли да кажеш името на програмата да си я потърсим?

  • #11 by tikvenik on септември 20, 2011 - 4:27 pm

   Вече има защита срещу нея в Hotmail няма как да стане. По-добре се запознайте с пентестинг линукс дистрибуцията Backtrack 5. Може да си я инсталирате или да я ползвате на live CD или виртуална машина.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s