Топ 20 на торент сайтовете за 2009 година – част 2

Дойде време да продължа моята класация за най-добрите торент сайтове в света.

gfxnews.ru – Заради този сайт всеки занимаващ се графична и медийна технология ще иска да ме почерпи по бира, стига разбира се да не го знае от преди. Сайта лично за мен най-добрият що се отнася до Photoshop, Maya, 3D studio max, Blender, Illustrator, Corel Draw … Има и много сток фотографии.

audionews.ru – А този сайт естествено руски е за всички хора който се занимават с компютърно музициране във почти всичките му аспекти. Интересно е че той и предишният(графичният) са собственост на едно и също лице. А като ресурси можете да откриете както последния Cubase (кракнат), така и стотици VST инструменти, но и продуктите на East West и редица други за който си чакам бирата(може и джинче :))

rapidshare-search-engine.com – Този дори не е тракер, но обещава нещо много повече, а именно абсолютно и уникално търсене на файловете качени в Rapidshare.com от други хора и дори те да не искат да ги споделят – вие просто си ги взимате. Търсачката съдържа и описания на файловете (за да не стават тъпи грешки)

torrentscan.com – Не искате ли с едно търсене да преровите почти всички големи торент сайтове в интернет – сигурно отговорът е да – в такъв случай този сайт ще Ви е от полза само подредете в кой сайт да търси капто го сложите най-отгоре в групата(drag & drop). Сайтът търси в: Demonoid.com, SUMOtorrent, Mininova, BTjunkie, EZ TV, Fenopy, isoHunt, SeedPeer, Torrentz, TorrentBox, TorrentDownloads.net, TorrentPortal, TorrentReactor.net и TorrentReactor.to.

www.torrentreactor.net – Доста богат сайт, така че нямаше как да го пропуснем и него има си и Българска версия така че и да сте скаран с английския, пак сте на ход.

eMule – Ето с това вече се намира всичко в интернет(може би само google го бие, ако знаеш как да го ползваш :)) Това е програма която използва подобна технология на вашето квартално DC++ само че уникалното е че е глобално и може да се намират такива неща където свят да ви се завие и дори да ги няма в момента, просто някой не си е включил компютъра на другия край на света, така че проверете отново.

Спирам до тук за сега останете на линия и за последните 5 сайта от нашата класация на най-добрите торент сайтове в света.

Advertisements

, , , , , , , ,

  1. #1 by !ntel on март 12, 2011 - 6:01 am

    Здравей 🙂 Може ли да ми пратиш на email-а, който съм посочил, някакъв твой контакт. Искам да те питам нещо.

    Благодаря предварително.

  2. #2 by adelina ivanova on октомври 6, 2014 - 2:26 pm

    iskam mnogo sex

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s