За световната криза в локален мащаб и по-конкретно в България

Добър ден, аз съм вашта леля. „Кризата“, която е обхванала забележете не други, а медиите е в своя пик.Много ми е интересно къде аджеба може да се усети тая лайняна псевдо-засягаща ни криза. Сещам се за две места БФБ със спекулата около медийния шум и банките, които тъй като са собственост на големи западни банкови групировки, където кризата е ударила далеч по-силно не отпускат кредити на куцо, сляпо и сакато, т.е. да се направим на шофьори на ТИР – high risk investments.
В интерес на истината няма никаква финансова криза в България, т’ва че общо около 100-те човека дето си купуват апартаменти всеки месец един от друг ги ударила няква си криза мен честно казано не ме ЕБЕ. Едва ли и вие сте в тази цифра тъй като това прави приблизително 1:80 000 души и с оглед на посещенията ми в сайта за месец (около 7) едва ли сте от тях.

Тъй като съм от ПРОВИНЦИЯТА (дето плаща за софийските пътища и боклуци от републиканския бюджет) скоро си бях в родния град и там преживях „кошмара“ на световната финансова криза. Хората си караха нови джипове (естествено внос от Англия, че Германците, Италианците и Французите се усетиха, че някой дава пари за техните боклуци и надуха цените) и ми се оплакаха, че много ги била ударила кризата във въпросния град с население малко под 100 000 души.

Стана ми смешно и им казах че и аз съм съгласен къде отидоха онези заплати от по 10 000 евро на месец, а онези хубави храни дето не са на 840 години и като ядеш не ти пада носа в чинията, а милионите кубически метра марков алкохол и маркови дрехи и всички останали екстри – „Ех, хубави времена бяха“. Сега седяли по кафетата щото нямало работа, еми к’о да ви кажа преди по 50 свободни места за един човек сега нямало работа е-е-е-е и за т’ва довечера пак ще се напием заради шибаната криза.

Добре е че имаме поводи за пиене ама нашето извън пътя. За пореден път се убеждавам, каква огромна власт имат медийте. След онзи слух за фалита на Първа Инвестиционна Банка, който е тръгнал от някъв женски сайт bgmamita или bgmama ще ви излъжа осъзнавам защо всеки иска да има медия, шото може на частно да промива мозъците на хората, които въобще не си дават сметка за това.

Това е повод да поздравя моите „Голеееми ПРИЯТЕЛИ“ поръчковите журналисти трудещи се в ползата на кризата и по конкретно всички от тях, които работят в БТВ. Обичам да ги нападам абсолютно самостоятелно и без никакъв оглед на морал, етика и всякви други лайняни думички дето и те не ги знаят. Искам да съм на гости на шоуто на Азис и да му бия един кюп, ще ме зареди за около три месеца с готини изживявания. Жалко че и той е фалшив „педеразт“, но това не ми пречи да му сритам дебелия цигански гъз насред тълпата.

Ае батенца, т’ва беше очаквайте и аз да си направя медия и да стана шано дивак и да беснея на streaming из нетя.

Advertisements

, , , , , , , , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s