Измамниците от ЧЕЗ

За пореден път пиша за тея долни копелета от ЧЕЗ България, за пореден път се опитвам да си променя базата за отчитане на изразходваната елекроенергия, за пореден път моите опити се провалят.

ЧЕЗ са абсолютния монополист на пазара за елекроенергия в София, както всички знаем… както всички знаем тези хора си правят каквото искат и очаквам съвсем скоро да достигнем до етапа с Боливия, където правителството продава местната компания за водоснабдяване на американска корпорация ето и цитат от един блог където е писано по темата :

В писмото си от преди две седмици (от 05 март т. г.) споменах, че същата тази международна мафиотска фирма („Интернешънъл уотър лимитед”), която днес, чрез българския си партньор, се опитва да ме шантажира и заплашава, съвсем неотдавна е била изгонена от Боливия, където се е била опитала по същия начин да принуди боливийците да й плащат колосални суми, включително и за използуваната от тях дъждовна вода, която събирали в домашните си съдове.

Източник

Чез от своя страна упражняват абсолютен монопол и явно подобнои на боливииците трябва да се вдигнем на бунт и да изгоним нахалните „господари“ за да живеем норамлно и да бъдем щастливи поне за едно нещо в тази наша България. Същото се случва и в другата част на България, само името на компанията е различно „E on“.

Искам да направя обръщение към нацията „За бога обединете се бе хора и дайте да спрем тези грабители на народа, не ни стигат наште господари ами си внасяме и от вън“. Няма да правя подписка, няма да ви убеждавам че съм прав, просто преценете сами. И се надявам този робски народ да каже  стига, стига стига…

Не стига че си плащате : дневна, нощна,ДДС, пренос по електрическата мрежа, достъп до същата (последните две градени с данъци  – вашите или на вашите родители), ами и ви цакат, не им стига да ви вземат душата, ами искат и тялото. Няма ли антимонополистични закони в тая държава (не съм юрист и не знам но ще се образовам, налага се).

На това му викам модерно робство и гледайте един филм  Zeitgeist (Духа на времето – има две части).

Моля ви хора събудете се …

p.s. Бесен съм и за тва не е особенно структуриран поста ми

Advertisements

, , ,

  1. Вашият коментар

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s