Коментари

Тъй като се случва все по-често с оглед повишения авторитет на този блог да се пускат нови коментари с анкър текст екзотичен паркет, Холестерол, Застраховка живот София, SEO оптимизация и т.н. то следва да ви предупредя за това.

Няма да бъдат публикувани коментари с подобни на изброените анкър текстове, като имам предвид с цел SEO. Мисля, че трябва вашите родители да са имали сериозно чувство за хумор за да те кръстят Сервизи в София, Сватбена фотография в София или Бърз Заем.

Няма смисъл от публикуването на коментари с подобни имена, тъй като те просто няма да бъдат публикувани в блога. Все пак се опитвам да създавам неспамърско съдържание и тази идея ще се поддържа и за в бъдеще. Ако все пак сметна, че коментара ви допринася за обогатяването на темата, то уеб сайтът, към който сочи линка може да бъде оставен и да променя името ви както намеря за добре или да премахна уеб сайта, оставяйки името без линк.

Моля следвайте правилата, за да не се карате  с един хейтър-психар 😉

  1. #1 by Анонимен on декември 5, 2016 - 10:11 am

    Мариянке, когато почнеш да пишеш на език наш роден, ще се научиш да „смъкваш“ каквото си пожелаеш :). До тогава ще си тънеш в невежество 😦

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s